Από τον Αϊ Γιώργη

Στην μνήμη του Γεωργίου Μπαγκέρη Τζαβολογιώργη και υπέρ της Αγιογράφησης της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου κατατέθηκαν τα εξής ποσά:

Απο την οικογένεια του Τζαβολογιώργη  200 ευρώ

Ουρανία Μπαγκέρη του Χαρή  50 ευρώ

Στέλιος Κεφαλογιάννης[Μικροβιολόγος] 100 ευρώ

Ουρανία Μπαγκέρη [Τζαβολοβασίλη] 50 ευρώ

Από το ΚΑΠΗ

Το προσωπικό και τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Ανωγείων αισθάνονται  την υποχρέωση να   ευχαριστήσουν  θερμά τον Κουνάλη Μανώλη του Γεωργίου   για το ποσό των 200 € που κατέθεσε στο ΚΑΠΗ  στη μνήμη Γιάννη Κεφαλογιάννη.


Από τη Σχολική Επιτροπή (1)

Η Σχολική Επιτροπή και οι δάσκαλοι των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Γεωργίου και Μαρίας Κεφαλογιάννη (Μπασάκο) , για την κατάθεση στο σχολικό ταμείο του ποσού των πενήντα (50,00) ευρώ στη μνήμη του συγχωριανού μας,  μεγάλου Πολιτικού, Γιάννη Κεφαλογιάννη  (Τσουρογιάννη).

Από τη Σχολική Επιτροπή (2)

Η Σχολική Επιτροπή και οι δάσκαλοι των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης , ευχαριστούν θερμά τις Οικογένειες, Μανώλη και Δημητρίου Νταγιαντά, Δημητρίου Κουτεντάκη και Ελένης Στέργιου Χαιρέτη για την κατάθεση στο σχολικό ταμείο του ποσού των διακοσίων (200,00) ευρώ, στη μνήμη Γεωργίου Μπαγκέρη (Τζαβολογιώργη).

Από τη Σχολική Επιτροπή (3)

Η Σχολική Επιτροπή και οι δάσκαλοι των Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ευχαριστούν θερμά τον κ. Δραμουντάνη  Γιάννη του Ζαχαρία για την κατάθεση στο σχολικό  ταμείο του ποσού των εκατό (100,00) ευρώ στη μνήμη Μαρίας Σκουλά.

Από το Δημοτικό Παιδικό Σταθμό

Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ  ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΑΡΗΣΤΕΙΔΗ ΕΛ. ΜΑΝΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->