Archive for Δεκεμβρίου 2011


Τιμήθηκαν οι μικροί ΑΕΤΟΙ που κατέκτησαν αήττητοι το πρωτάθλημα

Τους νέους "Αετούς" τίμησε και ο πρόεδρο της ΕΠΣΡ Γιώργος Σταράκης

Ο μικρός Αφγανός που ζει στ΄Ανώγεια και αγωνίζεται στον "ΑΕΤΟ"

Ο Δήμαρχος Σωκράτης Κεφαλογιάννης, ο πρόεδρος του "ΑΕΤΟΥ" π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης και ο πρόεδρο της ΕΠΣΡ Γιώργος Σταράκης

ο μουσικό συγκρότημα «VERADOMS» διασκέδασε με ροκ ρυθμούς μικρούς και μεγάλους

Στιγμιότυπα από την πρωτοχρονιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους νέους που οργάνωσε ο Δήμος Ανωγείων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου  αίθουσα Αγροτικής Τράπεζας


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, 31-12-2011 απεβίωσε ο Γιώργος Μανουράς ή Ζωνογιώργης, σε ηλικία 95 ετών. Ο αποθανών γεννήθηκε στα Ανώγεια το 1916,πολέμησε στα Αλβανικά βουνά και στη συνέχεια ήταν ενεργό μέλος της Αντίστασης κατά την περίοδο της κατοχής. Επαγγελματικά δραστηριοποιήθηκε στο Ηράκλειο, όπου και έκανε οικογένεια.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Μιχαήλ Αρχαγγέλου στη Θέρισσο, την Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012,ώρα 11.00 π.μ και στη συνέχεια θα ταφεί στ΄ Ανώγεια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Η ΑΝΩΓΗ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ρεκόρ τέλεσης γάμων μέσα σε μία ημέρα σημειώθηκε στον Δήμο Ηρακλείου, καθώς ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 16 ήταν τα ζευγάρια -μεταξύ αυτών και υπερήλικες- που βρέθηκαν ενώπιον δημάρχου και αντιδημάρχου για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης.

Ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αεράκης με νεόνυμφους Κρητικούς. Ο γαμπρός κατέφτασε με κρητική ενδυμασία και άλογα στο Δημαρχείο

Ρεκόρ τέλεσης γάμων μέσα σε μία ημέρα σημειώθηκε στον Δήμο Ηρακλείου, καθώς ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 16 ήταν τα ζευγάρια -μεταξύ αυτών και υπερήλικες- που βρέθηκαν ενώπιον δημάρχου και αντιδημάρχου για να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης.

Τις τελευταίες ημέρες στο Δημοτικό Μέγαρο στη Λότζια, όπου εδρεύει ο μεγαλύτερος δήμος της Κρήτης, επικρατεί «συνωστισμός» για την τέλεση πολιτικών γάμων, πιθανότατα γιατί οι ενδιαφερόμενοι σπεύδουν να προλάβουν να παντρευτούν πριν από την έλευση του 2012, το οποίο είναι δίσεκτο και θεωρείται από κάποιους «γρουσούζικο» για την έναρξη κοινής ζωής με το ταίρι τους.

Διαβάστε την συνέχεια... »

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ-ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΕΤΩΝ


Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Αετού, έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς και να φαίνονται αποτελέσματα σημαντικής προόδου.

Ο Αετός διαθέτει δυο ομάδες Νέων.Η πρώτη είναι με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1996-97 και αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Ρεθύμνου και η δεύτερη με παιδιά του 1998-99 και αγωνίζεται στο Ηράκλειο.

Για την δεύτερη λοιπόν ομάδα μας ο λόγος που στην πρώτη της παρουσία σε όμιλο του Ηρακλείου, τερμάτισε πρώτη και αήττητη ,αποσπώντας τα θετικά σχόλια όσων την παρακολούθησαν να αγωνίζεται.

Συνολικά είχε 8 νίκες και μια ισοπαλία τερματίζοντας πρώτη και αφήνοντας πίσω της τον Ζαρό, αλλά και ομάδες όπως οι μικροί του Ο.Φ.Η και του Εργοτέλη, η Μινωική κτλ.

Σημαντικότερο ματς αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής όπου με αντίπαλο τον Ζαρό ο νικητής θα έβγαινε και πρώτος. Τα Αετόπουλα νίκησαν εύκολα με 2-0 και στην τελευταία αγωνιστική έκαναν ”φιέστα” με τον Εργοτέλη κερδίζοντας τον με 6-1.

Οι τρείς πρώτοι σκόρερ της ομάδας ήταν οι Μιχάλης Νύχταρης με 8 γκολ και οι Κώστας Χαιρέτης και Μανώλης Σμπώκος που πέτυχαν από 7 τέρματα.

Προπονητής τους ο Τάκης Μέμμος που έχει και τα ηνία της αντρικής ομάδας ο οποίος δήλωσε  στην ΑΝΩΓΗ: ”Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε γενικά σαν ομάδα φέτος καταφέραμε να κατεβάσουμε 2 ομάδας στα Παιδικά Πρωταθλήματα. Τα παιδιά της δεύτερης ομάδας έκαναν καταπληκτική πορεία και έδειξαν ότι με την κατάλληλη δουλειά και προσπάθεια το μέλλον τους ανήκει. Ταλέντο υπάρχει στα Ανώγεια και με δουλειά και υπομονή η μεγάλη ομάδα του Αετού θα στηρίζεται αποκλειστικά στο μέλλον από αυτά τα παιδιά, ενώ γιατί όχι κάποια από αυτά να κάνουν και το άλμα παραπάνω σε μεγαλύτερες κατηγορίες”.

Ο Δήμος Ανωγείων θα βραβεύσει σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου,τους μικρούς για την πορεία τους με εκδήλωση στις 19.00 στην αίθουσα της Αγροτικής Τράπεζας.

Οι μικροί Αετοί θα επανέλθουν σε αγωνιστική δράση στα μέσα Φεβρουαρίου όταν και θα ξεκινήσει ο νέος όμιλος.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο Αετός ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ανωγείων για την δωρεάν παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου για τις μετακινήσεις των μικρών.

Αξίζει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες και να σπρώξουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό, μακριά από καταχρήσεις και αλλά που πλήττουν την κοινωνία μας. Τα παιδιά θέλουν και μπορούν,οι μεγάλοι ας τους δώσουν τις προϋποθέσεις και την ευκαιρία για να το πετύχουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΓΚΕΡΗΣ

–“Ο Πρόεδρος και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανωγείων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον :  κ Ιωάννη Μπαγκέρη του Εμμανουήλ για την προσφορά του σε είδη τροφίμων που δώρισε  στην εταιρεία, με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του «Κέντρου Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων» του Δήμο Ανωγείων.

— Ο πρόεδρος και τα μέλη Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανωγείων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τον κ. Άλικη Βρέντζου του Ευάγγελου  για την προσφορά του σε είδη τροφίμων κατατέθηκε στην εταιρεία στη μνήμη των γονιών της Παρασκευής και Ευάγγελου Σταυρακάκη. Με σκοπό την ενίσχυση της λειτουργίας του «Κέντρου Ημερησίας Φροντίδας Ηλικιωμένων» του Δήμο Ανωγείων.

Ο  Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Σαλούστρος

Γιορτή για τα παιδιά και τους νέους οργανώνει ο Δήμος Ανωγείων, την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου  και ώρα 19:00 στην αίθουσα Αγροτικής Τράπεζας

– Στη διάρκεια της γιορτής ο Δήμος θα βραβεύσει την παιδική ομάδα του Αετού Ανωγείων που κατέκτησε αήττητη το τοπικό πρωτάθλημα της ομάδας νέων

Το μουσικό συγκρότημα «VERADOMS» θα διασκεδάσει με ροκ ρυθμούς μικρούς και μεγάλους.

Στην οργάνωση της εκδήλωσης συμμετέχουν: Πολιτιστική Επιτροπή Δήμου Ανωγείων, Αθλητικός Όμιλος ΑΕΤΟΣ, Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων, Πολιτιστικός Σύλλογος Σεισάρχων.

-->