Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ-ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΕΤΩΝ


Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Αετού, έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς και να φαίνονται αποτελέσματα σημαντικής προόδου.

Ο Αετός διαθέτει δυο ομάδες Νέων.Η πρώτη είναι με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1996-97 και αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα Ρεθύμνου και η δεύτερη με παιδιά του 1998-99 και αγωνίζεται στο Ηράκλειο.

Για την δεύτερη λοιπόν ομάδα μας ο λόγος που στην πρώτη της παρουσία σε όμιλο του Ηρακλείου, τερμάτισε πρώτη και αήττητη ,αποσπώντας τα θετικά σχόλια όσων την παρακολούθησαν να αγωνίζεται.

Συνολικά είχε 8 νίκες και μια ισοπαλία τερματίζοντας πρώτη και αφήνοντας πίσω της τον Ζαρό, αλλά και ομάδες όπως οι μικροί του Ο.Φ.Η και του Εργοτέλη, η Μινωική κτλ.

Σημαντικότερο ματς αυτό της προτελευταίας αγωνιστικής όπου με αντίπαλο τον Ζαρό ο νικητής θα έβγαινε και πρώτος. Τα Αετόπουλα νίκησαν εύκολα με 2-0 και στην τελευταία αγωνιστική έκαναν ”φιέστα” με τον Εργοτέλη κερδίζοντας τον με 6-1.

Οι τρείς πρώτοι σκόρερ της ομάδας ήταν οι Μιχάλης Νύχταρης με 8 γκολ και οι Κώστας Χαιρέτης και Μανώλης Σμπώκος που πέτυχαν από 7 τέρματα.

Προπονητής τους ο Τάκης Μέμμος που έχει και τα ηνία της αντρικής ομάδας ο οποίος δήλωσε  στην ΑΝΩΓΗ: ”Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε γενικά σαν ομάδα φέτος καταφέραμε να κατεβάσουμε 2 ομάδας στα Παιδικά Πρωταθλήματα. Τα παιδιά της δεύτερης ομάδας έκαναν καταπληκτική πορεία και έδειξαν ότι με την κατάλληλη δουλειά και προσπάθεια το μέλλον τους ανήκει. Ταλέντο υπάρχει στα Ανώγεια και με δουλειά και υπομονή η μεγάλη ομάδα του Αετού θα στηρίζεται αποκλειστικά στο μέλλον από αυτά τα παιδιά, ενώ γιατί όχι κάποια από αυτά να κάνουν και το άλμα παραπάνω σε μεγαλύτερες κατηγορίες”.

Ο Δήμος Ανωγείων θα βραβεύσει σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου,τους μικρούς για την πορεία τους με εκδήλωση στις 19.00 στην αίθουσα της Αγροτικής Τράπεζας.

Οι μικροί Αετοί θα επανέλθουν σε αγωνιστική δράση στα μέσα Φεβρουαρίου όταν και θα ξεκινήσει ο νέος όμιλος.

Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι ο Αετός ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ανωγείων για την δωρεάν παραχώρηση του λεωφορείου του Δήμου για τις μετακινήσεις των μικρών.

Αξίζει όλοι να στηρίξουμε την προσπάθεια που γίνεται στις Ακαδημίες και να σπρώξουμε τα παιδιά μας στον αθλητισμό, μακριά από καταχρήσεις και αλλά που πλήττουν την κοινωνία μας. Τα παιδιά θέλουν και μπορούν,οι μεγάλοι ας τους δώσουν τις προϋποθέσεις και την ευκαιρία για να το πετύχουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΓΚΕΡΗΣ

Μοιραστείτε το

-

-->