Archive for Νοεμβρίου 2021

Ο Δήμος Ανωγείων ενημερώνει τους δημότες ιδιοκτήτες ακινήτων ότι έχει τεθεί ξανά σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://tetragonika.govapp.gr/ για την υποβολή αρχικής ή διορθωτικής δήλωσης της επιφάνειας των ακινήτων προς τους Ο.Τ.Α. Α’ Βαθμού.

Η προθεσμία υποβολής της δήλωσης των τετραγωνικών λήγει την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021.

Η διαδικασία μπορεί να γίνει είτε με την είσοδο στην παραπάνω εφαρμογή κατά την οποία απαιτείται η χρήση των κωδικών TAXISNET, είτε με την υποβολή σχετικού αιτήματος με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Ανωγείων.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι κατά την προηγούμενη περίοδο λειτουργίας της πλατφόρμας υποβλήθηκαν 390 αρχικές ή διορθωτικές δηλώσεις, διορθώθηκαν 12.110 τετραγωνικά μέτρα και τα πρόστιμα τα οποία εξοικονομήθηκαν από τους ιδιοκτήτες ήταν πολλών χιλιάδων ευρώ.

Για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Ο Δήμος Ανωγείων έχοντας υπόψη :

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 18 του ν. 3870/2010 (Α’138 ) όπως  έχουν τροποποιηθεί και ισχύουν
  2. Τις διατάξεις του ν.3584/2007 (Α΄143), Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών Υπαλλήλων, όπως ισχύουν
  3. Τις διατάξεις του ν.3463/2006 (Α΄114), Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων, όπως ισχύουν
  4. Τις διατάξεις του ν.3852/2010, Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης  (Α΄87), όπως ισχύουν
  5. Την υπ’ αριθ.55472/23-07-2021. Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών «Διαδικασία και κριτήρια για την πρόσληψη προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) και των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) της Χώρας από τους Δήμους με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου» (ΦΕΚ … 3352/Β/2021)
  6. Την υπ’ αριθμ. 83682/12-11-2021 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών Συμπληρωματική  έγκριση πρόσληψης προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας σχολικών μονάδων το διδακτικό έτος 2021-2022.
  7. Τις ανάγκες του  Δήμου   Ανωγείων  σε προσωπικό ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την κάλυψη των αναγκών του στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά ενός  (1) ατόμου για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ανωγείων , και συγκεκριμένα, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α):

Διαβάστε την συνέχεια... »

Έφτασαν στα Ανώγεια τα πρώτα κοντέινερ που θα χρησιμοποιηθούν για τα μαθήματα του Λυκείου, μετά την ακαταλληλότητα του “Σταυράκειου” τα οποία άρχισαν ήδη να τοποθετούνται στην αυλή του Γυμνασίου. Οι μαθητές του Λυκείου πάντως θα συνεχίσουν να κάνουν μάθημα στην Εστία Ανωγείων για όλο τον μήνα Δεκέμβριο, καθώς οι συνθήκες το επιτρέπουν και στα κοντέινερ θα βρεθούν με τη νέα χρονιά, το 2022.

Σήμερα έφτασαν τρία κοντέινερ με τρεις αίθουσες των 36 τετραγωνικών η κάθε μια, ενώ αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας άλλες δυο. Στα Ανώγεια επίσης έχουν φτάσει μια αίθουσα γραφείου για τους καθηγητές και δυο τουαλέτες και αναμένονται ακόμα δυο αίθουσες καθηγητών. Ουσιαστικά στο 70% έχει φτάσει η διαδικασία και μετά τα Φώτα όλα θα είναι έτοιμα ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές.

Τα κοντέινερ ξεκίνησαν ήδη να τοποθετούνται στην αυλή του Γυμνασίου όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες και μετά τις 10 Ιανουαρίου το Λύκειο θα μετακομίσει εκεί, καθώς σύντομα στην Εστία θα υπάρχει φιλοξενία ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων. Το Γυμνάσιο θα συνεχίσει στο ΚΗ.ΦΗ και στις αίθουσες τις ασφαλείς που υπάρχουν στο χώρο του Γυμνασίου.

Μια δύσκολη σχολική χρονιά με αρκετές “μετακομίσεις” αλλά με καλή θέληση όλων ώστε αυτή να ολοκληρωθεί ομάλά και στη συνέχεια να δούμε ποια κατάσταση θα επικρατήσει με τις απαραίτητες εργασίες που θα πρέπει να γίνουν στο “Σταυράκειο” για την στατική του ενίσχυση, ώστε όλα να επανέλθουν σε μια κανονικότητα, για εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

 

“Εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, σας ενημερώνουμε ότι η Ελληνική  Εταιρεία  Εφηβικής  Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.), σε  συνεργασία  με το ΠΜΣ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» και άλλους φορείς, πραγματοποιεί, για έβδομη(7η) συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα :

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς» Ακαδημαϊκό έτος 2021‐2022 (7ο  έτος).

Διαβάστε την συνέχεια... »

https://www.youtube.com/watch?v=Haz3FjhqDB8&ab_channel=%CE%A7%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82%CE%A6%CE%B1%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%82

Νέο τραγούδι με τίτλο ‘’Χρώματα’’ σε στίχους, μουσική και ερμηνεία του Χάρη Φασουλά . Ένα τραγούδι από τον δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από την δισκογραφική εταιρεία ‘’ Αεράκης – Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι και Σείστρον .

Στίχοι τραγουδιού

Χρώματα απ’ την αγάπη σου

μες στη ζωή μου βάνω

και κάθε μέρα που περνά

γαπώ ‘σαι παραπάνω.

————————————–

Της θάλασσας την ομορφιά

τα μάτια σου φορούνε

κι όλου του κόσμου τα καλά

στο πρόσωπό σου ανθούνε..

Συμμετέχουν οι μουσικοί :

Γιώργος Νταγιαντάς : Μαντολίνο

Κατερίνα Ψαρουδάκη : Βιολί

Κώστας Ανετάκης : Κιθάρα

Αναστασία Φασουλά : Φωνητικά

Στέλλιος Ανδρουλάκης : Κρουστά

Νίκος Τσακουντάκης : Μπάσο

Ηχογράφηση – μίξη – master : studio ΠΥΡΗΧΟΣ

 

 

Μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το διπλό από το Ασήμι, έχασε ο Αετός, που αναδείχτηκε ισόπαλος με 1-1 με την τοπική ομάδα, αν και ήταν καλύτερος, είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, ενώ κακώς του ακυρώθηκε και γκολ στο 43′ ως οφσάιντ, σε μια απόφαση λανθασμένη του διαιτητή, που εν τέλει καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι η ομάδα μας δεν πέτυχε όπως άξιζε την τρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, έφτασε τους 9 βαθμούς και στην 7η θέση του πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη εβδομάδα δεν θα έχει αγωνιστική δράση στην Α2 ΕΠΣΗ, με το ραντεβού να δίνεται σε δυο εβδομάδες, στα Ανώγεια, με τον Άγιο Δημήτριο.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ

Διαβάστε την συνέχεια... »

-->