Archive for Αυγούστου 2017

Πολλά πανηγύρια πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην Κρήτη για τον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου, μεταξύ άλλων και το πιο γνωστό από αυτά στα “Πετραδολάκια” στον Ψηλορείτη από την οικογένεια των Ξυλούρηδων. Υπάρχει όμως και ένας ακόμα Ξυλούρης που τιμά τον Άγιο και διοργανώνει μεγάλο  πανηγύρι στου Κοκκίνη το Χάνι. Ο Εμμανουήλ Ξυλούρης ή Ντομπλούκος, ένας ξεχωριστός Ανωγειανός άνδρας, την τελευταία δεκαετία έχει χτίσει μια εκκλησία εκεί για τον Άγιο Φανούριο και υποδέχεται κάθε χρονιά πλήθος επισκεπτών. Έτσι και φέτος, ο χώρος ήταν κατάμεστος από κόσμο, ενώ μετά την λειτουργία παρατέθηκε πλούσιο τραπέζι, με αυθεντικά ανωγειανά εδέσματα. Ο “Ντομπλούκος” συνεχίζει την παράδοση που του μετέδωσε ο αείμνηστος πατέρας του Γεώργιος Ξυλούρης ή Ζωνός, ο οποίος ήταν ο ιδρυτής της εκκλησίας του Αγίου Φανουρίου στα Πετραδολάκια, πολλές δεκαετίες πριν. Ο ίδιος αναφέρει ότι το μόνο που επιθυμεί είναι τα παιδιά του και τα εγγόνια του να συνεχίσουν αυτή τη μακραίωνη παράδοση της οικογένειας τους και να τιμούν κάθε χρόνο τον προστάτη Άγιο τους.

 

Του ευχόμαστε υγεία και δύναμη να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμα, να είναι ο οικοδεσπότης και ο φιλόξενος άνδρας που θα υποδέχεται το πλήθος των πιστών στου Κοκκίνη το Χάνι, σε ένα Ναό που αποτελεί το δημιούργημα της ζωής του.

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στην εκκλησία του Αγίου Μάμα στον Ψηλορείτη στη θέση Μύθια, για το μεγάλο πανηγύρι που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου με οικοδεσπότες την οικογένεια των Σκουλάδων. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια που γίνονται στον Ψηλορείτη από μια από τις μεγαλύτερες κτηνοτροφικές οικογένειες του τόπου που καλεί και φέτος όλο τον κόσμο να ανηφορίσει στο βουνό και να ανάψει ένα κερί για τον Άγιο Μάμα αλλά και να απολαύσει στη συνέχεια σε ένα ξεχωριστό τραπέζι, όλες τις αυθεντικές Ανωγειανές γεύσεις.

Ο εσπερινός θα τελεστεί στις 5.30 μ.μ την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου , παραμονή του Αγίου Μάμα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το τραπέζι που επιμελούνται οι γυναίκες της οικογένειας, με τους άντρες να αναλαμβάνουν το παραδοσιακό οφτό κρέας!. Απαραίτητη η βαριά ενδυμασία σε όσους ανηφορίσουν προς την θέση Μύθια την Παρασκευή καθώς οι θερμοκρασίες πέφτουν σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα για την εποχή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

 

Χρόνια Πολλά!

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σεβαστείας κ.κ. Δημήτριος, στη Μονή Γωνιάς στο Κολυμπάρι

Με προσκυνηματική επίσκεψη και Θ. λειτουργία στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Γωνιάς, στο Κολυμπάρι Χανίων, ολοκλήρωσε την ολιγοήμερη παραμονή του στην όμορφη μεγαλόνησό μας ο Μητροπολίτης Σεβαστείας κ. Δημήτριος, ο οποίος μετέβη στην Κρήτη, από την Πόλη του Κωνσταντίνου, για να εκπροσωπήσει την Αυτού Θειοτάτη Παναγιότητα τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, στις Συνοδικές Επετειακές Εκδηλώσεις προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου.

Το πρωί της 27ης Αυγούστου τέλεσε την Θ. Λειτουργία στην Ιστορική και Παλαίφατο Μονή Γωνιάς μαζί με τον οικείο Ιεράρχη Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιο και αμέσως μετά μετέβη στο αρχονταρίκι της Μονής όπου είχε ένθερμη συζήτηση με τους προσκυνητές.

Κατά τη Θ. Λειτουργία ο Σεβαστείας Δημήτριος εξέφρασε την χαρά του που βρέθηκε στην ιστορική αυτή Μονή, στην οποία πριν από ένα χρόνο περίπου χτυπούσε η καρδιά της Ορθοδοξίας, λόγω του μεγάλου γεγονότος της Αγίας και Μεγάλης Συνόδου που πραγματοποιήθηκε στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης, που βρίσκεται πλησίον της Μονής. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Ειρηναίου Γαλανάκη καθώς επίσης, συνεχάρη και τον νυν Μητροπολίτη Κισάμου κ. Αμφιλόχιο για το θαυμάσιο και σημαντικό, φιλανθρωπικό και ποιμαντικό έργο που επιτελεί στην επαρχία του.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισσάμου και Σελήνου κ.κ. Αμφιλόχιος

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ο Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος προσέφερε κρητικό-παραδοσιακό γεύμα στον υψηλό προσκεκλημένο και σε όλη την συνοδεία του, αφού προηγουμένως τους ξενάγησε στους ανακαινισμένους, εξωραϊσμένους και φιλόξενους χώρους της Μονής.

Συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία ο Σεβασμιώτατος κ. Δημήτριος, αγναντεύοντας το Κρητικό Πέλαγος και τις ομορφιές του νησιού μας από την Ανατολική Πτέρυγα της Μονής, ανέφερε την εξής μαντινάδα:

‘’Ποιος ναυαγός που θα βρεθεί

σε κρητικό ακρογιάλι

δε θα σωθεί και δε θα πει

να ναυαγήσω πάλι’’

Η ΑΝΩΓΗ εκφράζει την χαρά της που υπάρχουν τέτοιοι λαμπροί Ιεράρχες, όπως ο Σεβαστείας Δημήτριος, που αγαπούν και τιμούν την Κρήτη και τους Κρήτες και με κάθε ευκαιρία την επισκέπτονται και την επαινούν. Ας μην ξεχνούμε ποτέ, πως και ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δεν έχει επισκεφθεί κανέναν τόπο τόσες πολλές φορές, όσες φορές έχει έρθει στην Κρήτη. Εμείς σε όλους αυτούς τους καλούς και μπιστικούς φίλους της Κρήτης μας, ευχόμαστε υγεία και δυνάμεις πολλές για να συνεχίζουν απρόσκοπτα το σημαντικότατο έργο τους

Μέχρι την Πέμπτη 31 Αυγούστου πήρε παράταση η προκήρυξη για την πρόσληψη μιας θέσης καθαρίστριας για το πρώτο και δεύτερο Νηπιαγωγείο Ανωγείων. Αναλυτικά το κείμενο της προκήρυξης και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την υποβολή αίτησης είναι η εξής:

 

 

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ανωγείων, προκηρύσσει την πλήρωση μιας θέσης καθαρίστριας για το 1ο&2ο Νηπιαγωγείο Ανωγείων.

1.– Η πρόσληψη θα γίνει από 1η Σεπτεμβρίου 2017 έως τη λήξη του σχολικού έτους 30-6-2018 και οι υποψήφιες θα πρέπει:

α.- Να έχουν τη φυσική καταλληλότητα για την άσκηση των καθηκόντων τους.

β.- Να είναι Έλληνες πολίτες ή να έχουν την  Ελληνική Ιθαγένεια σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν. 3528/2007.

γ.- Να είναι δημότες και μόνιμοι κάτοικοι  του Δήμου Ανωγείων

δ.- Να μην έχουν καταδικαστεί ή να μην είναι φυγόποινοι ή φυγόδικοι για κανένα από τα αδικήματα του άρθρου 8  του Υπαλληλικού κώδικα.

2.– Οι ώρες απασχόλησης είναι :

Από τις 16:00μ.μ μέχρι τις 18:00μ.μ. μετά τη λήξη των μαθημάτων του Ολοήμερου Προγράμματος.

3.- Το άτομο που θα επιλεγεί θα συνάψει σύμβαση έργου από 01-9-2017 έως 30-06-2018 και η αμοιβή του,βάσει του αριθμού των αιθουσών (τρεις), θα είναι 140,50 ευρώ μικτά και 118,2 ευρώ καθαρά. Στους χώρους συμπεριλαμβάνονται και οι κοινόχρηστοι χώροι καθώς και ο γύρω αύλειος χώρος.

4- Η παραλαβή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών, θα γίνεται στο Δημαρχείο Ανωγείων από την κ. Ειρήνη Νταγιαντά, από την Δευτέρα 28 Αυγούστου μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου , προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:

-Αίτηση

– Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας

– Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος

– Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

5.-Κατά την επιλογή θα ληφθούν υπόψη, η φυσική καταλληλότητα, τυχόν προϋπηρεσία, κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια και η αξιολόγηση θα γίνει από τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ανωγείων.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Ιδρύματος «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» ανακοινώνει ότι την ακαδημαϊκή χρονιά 2017 – 2018 θα φιλοξενήσει φοιτητές – σπουδαστές των ΑΕΙ, ΤΕΙ και Ιδιωτικών Σχολών.

Η διαμονή των φοιτητών πραγματοποιείται στις  σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ιδρύματος, σε δίκλινα δωμάτια  και περιλαμβάνει: καθημερινή σίτιση (πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό), δωρεάν internet, αναγνωστήριο, πλούσια βιβλιοθήκη καθώς και  24ωρη φύλαξη χώρου.

Η συμμετοχή των οικοτρόφων στις δαπάνες διαβίωσης ανέρχεται στα 200 ευρώ μηνιαίως.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι και 19 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα έντυπα των αιτήσεων μπορείτε να τα προμηθευτείτε από την ηλεκτρονική μας διεύθυνση www.kritikiestia.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις  αιτήσεις τους ταχυδρομικά στη διεύθυνση «Στράβωνος 12, Παγκράτι – Τ.Κ. 11634», με fax 210-7239149, με  e mail στο [email protected] .

Επίσης  μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τη  Γραμματεία του Ιδρύματος καθημερινά, και ώρες 9:00 – 17:00  στα τηλέφωνα 2107213321 – 2107229771.

 

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι οι καθηγητές του ΓΕΛ Ανωγείων από την εντυπωσιακή και φέτος επίδοση των μαθητών που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, καθώς σε ποσοστό 80% εισέρχονται στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Μιλώντας στην “Α” η διευθύντρια του ΓΕΛ Ανωγείων Μαίρη Σταυρακάκη-Μπαγκέρη αναφέρει τα εξής: “Άλλη μια χρονιά των Πανελληνίων εξετάσεων έφθασε  στο τέλος της  με σημαντικά αποτελέσματα για το ΣΤΑΥΡΑΚΕΙΟ  ΓΕΛ Ανωγείων. Από τους 25 μαθητές που εξετάσθηκαν  20 μαθητές εισάγονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας (10-10 ασντίστοιχα) δηλ . ποσοστό επιτυχίας    80%.Επίσης είχαμε  και την επιτυχία εισαγωγής δυο αποφοίτων με το 10%.θεωρώ ότι  το αποτέλεσμα  είναι αρκετά ικανοποιητικό για το Λύκειο  μας!

Αρχικά θα ήθελα να συγχαρώ τους μαθητές  μας για την επιτυχία τους να τους ευχηθώ καλή φοιτητική ζωή , πλούσια σε εμπειρίες και γνώση. Για τα παιδιά που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή προτίμησης τους  να μην απογοητεύονται  και να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους.

Στη συνέχεια τους  γονείς των παιδιών για την  βοήθεια  και την  στήριξη  τους και   φυσικά τους καθηγητές του Λυκείου μας    που κάνουν το καλύτερο δυνατό για τους μαθητές μας. Με την ευκαιρία  αυτή, από τη μεριά μας εμείς οι καθηγητές χρειαζόμαστε  από μαθητές και γονείς  πολύ μεγαλύτερη  βοήθεια και συνεργασία  για να είναι ακόμα πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό το έργο μας. Η επιτυχία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις  δεν είναι υπόθεση που αφορά στην προετοιμασία μόνο  των δυο τελευταίων τάξεων, αλλά το γενικότερο επίπεδο ενός μαθητή, που καλλιεργείται σε όλη τη διάρκεια της μαθητικής του ζωής. Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα , τα γνωστικά και κοινωνικά εφόδια  που αποκτά στο σχολείο είναι απαραίτητα για όλη του τη ζωή.

 

Αναλυτικά οι πίνακες για το ΓΕΛ Ανωγείων:

 

Επώνυμο Όνομα Όν. Πατρός Όν. Μητρός Σχολή Επιτυχίας Ίδρυμα
ΑΕΡΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΘΗΝΑ) ΠΑΝΤΕΙΟ
ΑΝΔΡΙΑΔΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΠΑΤΡΑ) ΠΑΝ. ΠΑΤΡΩΝ
ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΒΑΜΒΟΥΚΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) – ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ) ΠΑΝ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΛΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ (ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ) ΤΕΙ ΑΝΑΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
ΚΟΥΝΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ (ΡΟΔΟΣ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) ΠΑΝ. ΑΙΓΑΙΟΥ
ΜΑΚΡΥΠΟΔΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΑΝΝΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΝΤΑΓΙΑΝΤΑ ΘΗΡΕΣΙΑ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΑΣ (ΚΕΡΚΥΡΑ) ΙΟΝΙΟ ΠΑΝ.
ΞΥΛΟΥΡΗ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΝΝΑ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ (ΞΑΝΘΗ) ΔΗΜ. ΠΑΝ. ΘΡΑΚΗΣ
ΠΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ
ΣΠΙΘΟΥΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΚΟΖΑΝΗ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΜΑΚ/ΝΙΑΣ
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΜΕΡΣΙΝΗ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ) ΤΕΙ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ
ΧΑΙΡΕΤΗ ΧΡΥΣΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΕΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Τ.Ε. (ΠΑΤΡΑ) ΤΕΙ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΠΑΝ. ΚΡΗΤΗΣ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ Τ.Ε. (ΡΕΘΥΜΝΟ) ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ

 

14076245 ΜΕΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ
15077234 ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ (ΠΡΕΒΕΖΑ) ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

 

-->