Archive for Αυγούστου 2011


Συγχαρητήρια...Υψηλές επιδόσεις κατέγραψε το λύκειο Ανωγείων στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, καθώς το 60% περίπου  των υποψηφίων κατάφεραν να  καταλάβουν μια θέση στον…ήλιο.  Σύμφωνα με τα αποτελέσματα 12 στους 18 μαθητές εισάγονται σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Αυτό δείχνει ότι στο Λύκειο Ανωγείων γίνεται πολύ καλή εκπαιδευτική δουλειά. Σε δήλωση του ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης αφού εκφράζει την ικανοποίηση του για τις επιτυχίες των μαθητών, τους εύχεται καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη νέα τους ζωή.

Η ΑΝΩΓΗ συγχαίρει τα παιδιά και τους εύχεται καλή πρόοδο και καλή δύναμη. Στη διπλανή φωτό, τα ονόματα των επιτυχόντων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων « Η Γιορτή της Μουσικής και του Ανθρώπου»που διοργανώνει η μουσική σκηνή Ντελίνα και τελούν υπό την Αιγίδα του Δήμου Ανωγείων,

Ο Δήμος Ανωγείων, το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρεθύμνης, η μουσική σκηνή Ντελίνα σε συνεργασία με τους γιατρούς του Αιγαίου ΠαΓΝΗ,πραγματοποιούν έλεγχο υγείας των κατοίκων του ορεινού Μυλοποτάμου και Μαλεβυζίου στις 2-3-4 Σεπτεμβρίου 2011 στον χώρο του Κέντρου Υγείας Ανωγείων.

Οι ειδικότητες που θα εξετάζονται είναι

  • Ορθοπεδικός
  • Πνευμονολόγος
  • Καρδιολόγος
  • Οφθαλμίατρος
  • Ουρολόγος
  • Γυναικολόγος
  • Ακτινολόγος (για U/S)

Οι εξετάσεις θα γίνονται δωρεάν

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να κλείσουν ραντεβού στην ειδικότητα που επιθυμούν τηλεφωνώντας στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων κατά τις ώρες 9:00 – 13:00 στο τηλέφωνο 2834031208


Για δεύτερη μέρα σήμερα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό φυτειών κάνναβης στο Ρέθυμνο. Οι αστυνομικοί, από το πρωί, βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του ορεινού Μυλοποτάμου και επιχειρούν χωρίς κανείς να τους εμποδίσει ή να υπάρξουν προστριβές με πολίτες κάτι που συμβαίνει αρκετές φορές, όταν χρειάζεται οι αστυνομικές ομάδες -όπως των ΤΑΕ- να περάσουν μέσα από ορισμένα χωριά της ορεινής αυτής περιοχής. Χθες, από την έρευνα, η ΕΛΑΣ εντόπισε δύο φυτείες διακοσίων συνολικά δενδρυλλίων κάνναβης σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, σε πλήρη ανάπτυξη ύψους έως δυόμιση (2,5) μέτρων περίπου.


“Εφυγε” σε ηλικία 75 χρόνων από τη ζωή ο Εμμανουήλ Χαιρέτης ή Μουσολίνης. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου.

Η 52χρονη που βρισκόταν για διακοπές στον τόπο καταγωγής της-  τα Ανώγεια –  και διέμενε προσωρινά σε ξενοδοχείο, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό της έξω από αυτό, όταν χθες τα ξημερώματα, όπως δήλωσε στις αστυνομικές αρχές άκουσε τους πυροβολισμούς. Οι δράστες αμέσως μετά τους πυροβολισμούς τράπηκαν σε φυγή.  Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν στο δρόμο κάλυκες από καλάσνικοφ, πέντε οπές στο όχημα, ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές δεν υπήρχαν μάρτυρες στο περιστατικό για να μπορούν να ρίξουν λίγο «φως» στην υπόθεση σχετικά με τους δράστες.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, το πιο πιθανό είναι πως δεν πρόκειται για διαφορά που προέκυψε λόγω του επαγγέλματος της 58χρονης, για κάτι που ερευνούσε δηλαδή ή είχε γράψει στο περιοδικό που εργάζεται στην Αθήνα, αλλά για προσωπικές διαφορές.

Την υπόθεση ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου. Από το χώρο του περιστατικού περισυνελέγησαν τρεις κάλυκες, μία βολίδα και θραύσματα βολίδων, που θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.

Από το www.goodnet.gr

Στα Ανώγεια ξεκινά στις 2 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 του μήνα, η “Γιορτή της Μουσικής και του Ανθρώπου” στο “Ντελίνα mountain resort”

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
-Νίκος Μανιάς
-Γιώργος Καλομοίρης
-Γεράσιμος Σταματογιαννάκης
-Δημήτρης Φουκάκης
-Βασίλης Σκουλάς
Και οι μικροί μουσικοί: Δημήτρης Ξυλούρης, Γιώργος Σαλούστρος, Γιάννης Σπινθάκης
Χορός από το συγκρότημα του Δημήτρη Μαυρόκωστα
Παρουσίαση: Γιώργος Τσιχλάκης
____________________________________________________________

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
-Σπύρος Σηφογιωργάκης
-Γιάννης Μαρκογιαννάκης
-Γιάννης Βάρδας
-Πέτρος Καρμπαδάκης
-Φώτης Κατράκης
-Νικηφόρος Αεράκης
-Γιώργος Βρέντζος
Και οι μικροί μουσικοί: Μανώλης- Γιάννης Νταουντάκης, Γιώργος Γεροντής
Χορός από το Πολιτιστικό Σωματείο Νέας Κυδωνίας Χανίων «Το Ρόδο»
Παρουσίαση: Ελένη Βακεθιανάκη- Αριστείδης Χαιρέτης
________________________________________________

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
-Νικός Σκευάκης
-Μανώλης Μανουράς
-Φρίξος Ανδρεαδάκης
-Δημήτρης Τσαγκαράκης
-Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ: Ψαραντώνης- Βασίλης Σκουλάς
Και οι μικροί μουσικοί: Λευτέρης-Μανούσος Καλλέργης, Χαράλαμπος Παρασχάκης
Χορός από τον Όμιλο Παιδείας και Πολιτισμού «Αετογιάννης»
Παρουσίαση: Μανώλης Δερμιτζάκης

-->