Στην φωτογραφία βλέπετε δυο μαθητές του Σταυράκειου ΓΕΛ Ανωγείων, τον Κωνσταντίνο Σαλούστρο και την Θωμαΐδα Πασπαράκη, ανάμεσα στον δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη και την εκπαιδευτικό Ελένη Μακρή. Το Σάββατο 10 Ιουλίου οι δυο μαθητές θα βρεθούν στην Βάρη Αττικής, όπου στα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο θα πραγματοποιηθεί ο τελικός γύρος της Οικονομικής Ολυμπιάδας, όπου προκρίθηκαν κάνοντας περήφανους όλους εμάς, όπως είχαμε αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο μας στην “Α” (δείτε το εδώ:https://www.anogi.gr/p34110)

Ο δήμαρχος Ανωγείων ευχήθηκε καλή επιτυχία στα παιδιά, έδωσε τα συγχαρητήρια στην Ελένη Μακρή, ενώ τόνισε ότι μετά την χορηγία των Μινωικών γραμμών θα διευκολύνει την μετάβαση τους στην Αθήνα για την τελική φάση της Ολυμπιάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Σωκράτη Κεφαλογιάννη:

«Στο δρόμο για τον τελικό γύρο της οικονομικής ολυμπιάδας συμμετέχουν και  μαθητές του Σταυράκειου ΓΕΛ Ανωγείων. Ο Κωνσταντίνος Σαλούστρος και η Πασπαράκη Θωμαΐς είναι οι μαθητές που αφού πέρασαν με επιτυχία τον σχολικό και περιφερειακό γύρο της ολυμπιάδας ετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στο τελικό γύρο που  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Ιουλίου στα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο στη Βάρη Αττικής.

Ο Δήμος Ανωγείων στηρίζει τα παιδιά στην προσπάθειά τους  αυτή και τα συγχαίρει   για την πρόκρισή τους σε περιφερειακό επίπεδο, ενώ τους εύχεται καλή επιτυχία στον  τελικό γύρο. Εκπροσωπούν το ιστορικό Σταυράκειο ΓΕΛ Ανωγείων και μάς κάνουν υπερήφανους. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην εκπαιδευτικό τους κ. Ελένη Μακρή και στο πρόσωπο της ευχαριστούμε και όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων Ανωγείων.

Με την ευγενική χορηγία των Μινωικών Γραμμών διευκολύνουμε την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό αυτό και ευχαριστώ προσωπικά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μανιαδάκη για αυτή του την διάθεση.

Η επιβράβευση του καλού αγώνα είναι υποχρέωση όλων μας

 

*Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας διεθνής διαγωνισμός οικονομικών γνώσεων που απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείου της Ελλάδας και του εξωτερικού και φιλοδοξεί να συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών και των μαθητριών στο πεδίο των οικονομικών. Διεξάγεται κάθε χρόνο στην Τσεχία και τη Σλοβακία, ενώ φέτος  διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Ουγγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες.

Καλή επιτυχία Κώστα και Θωμαΐς!

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->