Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο ο Αετός Ανωγείων, με την απόκτηση του πολύπειρου Μανόλη Σπαχή από τον Ερμή Ζωνιανών όπου αγωνιζόταν πέρσι. Ο παίχτης αποτελούσε διακαή πόθο τόσο της διοίκησης, όσο και του νέου προπονητή της ομάδας Χρήστου Καλομοίρη, ενώ παράλληλα εντάσσεται στο πλαίσιο του σχεδιασμού της, που την θέλει να ενισχύεται κατά το δυνατόν περισσότερο με ντόπιους ποδοσφαιριστές.

Ο Μανόλης που ανδρώθηκε στις Ακαδημίες του Αετού, έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μας, τόσο στις εποχές του Περιφερειακού όσο και στα πρωταθλήματα του Ρεθύμνου, όπου αριθμεί 75 γκολ στην Α’ ΕΠΣΡ. Στο Ρέθυμνο έχει αγωνιστεί και με τον Αστέρα Περάματος το 2018, τον Ερμή Ζωνιανών, ενώ παλιότερα φόρεσε και τη φανέλα της Τυλίσσου.

Με δήλωση του στην ΑΝΩΓΗ, ο αντιπρόεδρος του Αετού Ανωγείων Γιάννης Σαλούστρος αναφέρει:

Καλωσορίζουμε το Μανόλη Σπαχή και πάλι στην ομάδα μας. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όλους τους Ανωγειανούς που είναι σε άλλες ομάδες, ώστε να κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια με ενισχυμένο ακόμα περισσότερο το ντόπιο στοιχείο. Ο Μανόλης είναι πάντα ένας πολύ σημαντικός παίχτης και είναι χαρά μας που οι συζητήσεις μας ολοκληρώθηκαν και είχαν αίσιο τέλος.

Περιμένουμε να δούμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Είτε στην πρώτη είτε στη δεύτερη, η ομάδα προετοιμάζεται ώστε να είναι απολύτως έτοιμη και ανταγωνιστική. Ο σχεδιασμός δεν αλλάζει οπουδήποτε και να μας ζητηθεί να παίξουμε. Σήμερα θα γίνει μια κρίσιμη τηλεδιάσκεψη της ΕΠΣΗ και ίσως σύντομα να έχουμε εξελίξεις.”

Στον Μανόλη που πρόκειται να παντρευτεί στα Ανώγεια στα τέλη Ιουλίου, ευχόμαστε τα καλύτερα τόσο για την προσωπική όσο και την ποδοσφαιρική του ζωή. Καλώς όρισες σπίτι σου.

 

Μοιραστείτε το

-

-->