Με ανακοινώσεις  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων και ο «Αετός» συγχαίρουν τα παιδιά που πέτυχαν την είσοδο τους στα Πανεπιστήμια

Ειδικότερα:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανωγείων συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες  του Σταυράκειου Γενικού Λυκείου Ανωγείων, που μόχθησαν για να πετύχουν ο καθένας ξεχωριστά τους στόχους που είχε θέσει αυτή τη δύσκολη χρονιά  που πέρασε. Ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία και πάντα επιτυχίες. Συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. «Ονειρεύομαι ότι ζωγραφίζω και μετά ζωγραφίζω αυτό που ονειρεύομαι »

Vincent Van Cogh

O Πρόεδρος του Π.Σ Ανωγείων

Βρέντζος Νίκος

Από τη μεριά του και ο Α.Ο Αετός Ανωγείων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει όλα τα παιδιά αλλά κυρίως δυο ποδοσφαιριστές της ομάδας που εισήχθησαν σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

«Ο Α.Ο Αετός Ανωγείων εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν την είσοδο τους στα Ανώτατα Ιδρύματα και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά είναι και δυο από τους ποδοσφαιριστές του Αετού που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα,ο Άγγελος Σπαχής και ο Κωνσταντίνος Σουλτάτος. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα στην νέα φοιτητική ζωή τους..

Ο πρόεδρος: Μιλτιάδης Πλουσής

Το Δ.Σ»

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->