Ολοκληρώθηκαν για τον Αετό Ανωγείων οι μεταγραφικές κινήσεις της Διοίκησης που στόχο είχαν να καλυφθεί η ομάδα σε θέσεις που υπήρχε άμεση ανάγκη ώστε μαζί με τον κορμό των Ανωγειανών παιχτών που είναι στο ρόστερ, να παρουσιαστεί έτοιμος στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του στις 7 Σεπτεμβρίου για τα διπλά παιχνίδια με τα Λιβάδια στο Κύπελλο.

Αποκτήθηκαν συνολικά 13 ποδοσφαιριστές κάποιοι από αυτούς έτοιμοι για ενδεκάδα και κάποιοι άλλοι νεότεροι που θα βοηθήσουν όταν τους ζητηθεί και τους έχει ανάγκη η ομάδα,ενώ ήρθαν και τρεις τερματοφύλακες.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τάσος Κλίνης- από Ερμή Ζωνιανών 24 ετών αριστερό μπακ

Δημήτρης Κοζορώνης- από Κράνα 16 ετών αριστερό χαφ

Κώστας Νταής – από Κράνα 24 ετών μέσος

Ραφαήλ Πασπαράκης- από Κράνα 20 ετών σέντερ μπακ

Χάρης Ρούλιος -από Κεραυνό Ηρακλείου 18 ετών τερματοφύλακας

Βασίλης Παπαδάκης-από Ερμή Ζωνιανών 17 ετών αμυντικό χαφ

Βασίλης Πατελάρος-από Κ17 ΟΦΗ 16 ετών δεξί μπακ

Νίκος Καλλέργης-από Μονοφάτσι 26 ετών στόπερ

Άγγελος Σηφάκης- από Αλμυρό 22 ετών αριστερό χαφ

Χάρης Καπετανάκης-από Αθλόπολις 22 ετών τερματοφύλακας

Γιάννης Κοπιδάκης-από Δαμάστα 19 ετών τερματοφύλακας

Γιώργος Ντούλας-από Γιούχτα 22 ετών μέσος

Γιάννης Ζαχαριουδάκης-από Ερμή Ζωνιανών 22 ετών  σέντερ μπακ

 

Το φιλικό με τον Ρεθυμνιακό

Χθες ο Αετός αγωνίστηκε στην Σοχωρα στο Ρέθυμνο με τον Ρεθυμνιακό,μια από τις ισχυρότερες ομάδες της  Α’ κατηγορίας Τοπικού στο ισχυρότερο τεστ προετοιμασίας μέχρι στιγμής. Οι δυο ομάδες μετά από ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0 με την ομάδα μας να δείχνει ότι βαδίζει σε πολύ σωστό δρόμο.Χάθηκαν μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει και την νίκη με κυριότερες των Μανόλη και Άγγελου Σπαχή,του Παπαδάκη και του Κοζορώνη.

Η αρχική ενδεκάδα του Αετού ήταν η εξής:

Ρούλιος – Κλίνης-Χαραλαμπάκης- Παπαδομιχελάκης-Κεφαλογιάννης- Παπαδάκης-Σουλτάτος-Α.Φασουλάς-

.Α.Σπαχής-Κοζορώνης-Μ.Σπαχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν επίσης οι : Ανδρεαδάκης-Δραμουντάνης-Νταής-Χαλκιαδάκης-Βιτώρος-Πατελάρος και Ζαχαριουδάκης.

Τα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά για τον Αετό είναι την ερχόμενη Τετάρτη 28 Αυγούστου στα Λιβάδια με την τοπική ομάδα.Το         Σάββατο 1 Σεπτέμβρη οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά σε φιλικό παιχνίδι αυτή τη φορά στα Ανώγεια στις 5 το απόγευμα. Στις 4 Σεπτεμβρίου ο Αετός θα μεταβεί στο Μεταξοχώρι για φιλικό με την τοπική ομάδα.

Προετοιμασία-Δηλώσεις

Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις για τους παίχτες δυο φιλικά την εβδομάδα και ένα ρεπό. Ήδη η ομάδα έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών με τους Πασπαράκη,Καλλέργη και Δημητρη Ξυλούρη να είναι τα πρώτα ”θύματα” της χρονιάς με ενοχλήσεις που δεν τους επιτρέπουν να ακολουθούν όλο το πρόγραμμα του Αετού. Η ΑΝΩΓΗ συνομίλησε με τον τεχνικό της ομάδας μας Τάκη Μέμμο ο οποίος δήλωσε για την έως τώρα προετοιμασία του Αετού τα εξής:

”Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την προετοιμασία μας ως τώρα αλλά και τις εμφανίσεις μας στα φιλικά παιχνίδια. Τα παιδιά δείχνουν αρκετή όρεξη στις προπονήσεις ενώ και η Διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα, με όσα προβλήματα να προκύπτουν να επιλύονται άμεσα. Στις μεταγραφές καλύψαμε θέσεις που είχαμε προβλήματα. Το κυριότερο είναι ότι ήρθαν καλά παιδιά στην ομάδα και διατηρείτε ένα καλό κλίμα. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας, λείπει η εμπειρία αλλά πιστεύω ότι με την δουλεία και την συνεχή προσπάθεια θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων μας..”

 

Μοιραστείτε το

-

-->