Σε μια σπουδαία κίνηση προσφοράς και αλληλεγγύης στις δύσκολες εποχές που διανύουμε προχώρησε στα Ανώγεια ο ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου Μαθηματικών ”Ολοκλήρωμα” κ. Μανώλης Φασουλάς ο οποίος ανακοίνωσε ότι τα θερινά τμήματα προετοιμασίας για όλους τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα είναι δωρεάν, γιορτάζοντας με αυτόν τον τρόπο τα δεκαπέντε χρόνια λειτουργίας του και δίνοντας έτσι μια ανάσα στους γονείς σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.

Οι προσφορές μεμονωμένων ανθρώπων στον τόπο μας σε τομείς όπως η Παιδεία η Υγεία και άλλων , συνεχίζονται και δείχνουν τον δρόμο και σε άλλους με το σύνθημα ότι η κρίση ξεπερνιέται όταν ενωμένοι προχωρήσουμε χωρίς υπερβολές αλλά με γνώμονα ότι το καλό του συνανθρώπου μας είναι ταυτόχρονα και δικό μας.

Η “Α” συγχαίρει το Μανώλη Φασουλά γι αυτή του την κίνηση και του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Η ανακοίνωση του Φροντιστηρίου έχει ως εξής:

”Ο καθηγητής Μαθηματικών Μανώλης Φασουλάς ιδιοκτήτης του Φροντιστηρίου Μαθηματικών Μέσης Εκπαίδευσης ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑ γιορτάζοντας φέτος τα 15 χρόνια λειτουργίας του Φροντιστηρίου και συναισθανόμενος τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βαραίνουν των χώρα μας και κατ’ επέκταση την περιοχή μας,σας γνωρίζει ότι την καλοκαιρινή περίοδο από 2 Ιούλη έως 15 Αυγούστου 2013,τα τμήματα προετοιμασίας για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου θα λειτουργήσουν δωρεάν ,ως ελάχιστο δείγμα προσφοράς στον τόπο του. Εγγραφές καθημερινά 6-8 μ.μ στο Φροντιστήριο.”.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->