Από το Κέντρο Υγείας

«Ο Διευθυντής και το προσωπικό του Κ.Υ. Ανωγείων ευχαριστεί για  την προσφορά από έκαστο  από τους παρακάτω  για την προσφορά  πενήντα ευρώ « 50 € » για την διαμόρφωση του χώρου που τοποθετήθηκε η «ψηφιδωτή πλατυτέρα» (κεραμοσκεπή – ηλεκτροφωτισμό -δεντροφύτευση) στον αύλιο χώρο του Κ.Υ Ανωγείων στη μνήμη της  Σμπώκου Ελένης (Κωστακογιώργαινας).


1.       Σμπώκο Γεώργιο του Ιωάννη              ( π. Δήμαρχο )

2.      Σμπώκο  Ιωάννη του Γεωργίου

3.      Σμπώκο Μιχάλη του Γεωργίου

4.      Αιδεσιμότατο Ανδρεαδάκη Γεώργιο

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗΣ ΕΜΜ.»

Από τη Σχολική Επιτροπή

«Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ανωγείων, ευχαριστεί θερμά τον κ. Μάκη Σμπώκο του Ανδρέα για την κατάθεση στο σχολικό ταμείο του ποσού των πενήντα (50) ευρώ στη μνήμη Ελένης Σμπώκου (Κωστακογιώργενας).

Η Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΕΦΗ ΧΑΤΖΑΚΗ»


Από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ανωγείων

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ανωγείων αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους :

1.Ουζουνη – Μανουρα Μαρία για το ποσό των 100,00 € που κατατέθηκε στη μνήμη Αμαλίας Σμπώκου για τη δομή «Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων»


2.Οικογένεια Αιδεσιμότατου Ανδρεαδάκη Νικόλαου  για το ποσό των 100,00 € που κατατέθηκε στη μνήμη Αμαλίας Σμπώκου για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Ανωγείων.»

Μοιραστείτε το

-

-->