Για έκτη συνεχόμενη αγωνιστική ο Αετός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από τον Άρη Ρεθύμνου με 4-0 στα Μισίρια για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Τραγικά λάθη στην άμυνα για την ομάδα μας καθώς τρία από τα τέσσερα γκολ ήταν πραγματικά δώρα του Αετού, φέρνοντας τα Χριστούγεννα στον Άρη νωρίτερα φέτος

Τα γκολ πέτυχαν οι Λογιάκης στο 31′ και το 46′ και ο Ρότση στο 68′ και το 80′.Ο Αετός δεν απείλησε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού μην έχοντας καμία ουσιαστικά κλασσική ευκαιρία. Μοναδικό ίσως θετικό της αναμέτρησης είναι η χρησιμοποίηση δυο 14χρόνων παιδιών στην ομάδα,του Ευρυπίδη Δραμουντάνη και του Νίκου Ξυλούρη.

Ο Τάκης Μέμμος δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στην Άνωγη: ”Μέχρι το 30 κάναμε αυτό που έπρεπε,όμως μετά κάναμε δώρο στον Άρη το 1-0.Στο ημίχρονο είπαμε κάποια πράγματα αλλά τα λόγια μας έμειναν στα αποδυτήρια. Μετά το 2-0 το ματς τέλειωσε καθώς δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο.Πλέον κοιτάμε το ματς με το Γαράζο που είναι επιτακτική ανάγκη η νίκη. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του  Άρη για την φιλοξενία που μας προσέφεραν…”

Το Σάββατο ο Αετός θα αντιμετωπίσει στα Ανώγεια τον Τάλως Γαράζου σε ένα ματς ζωής και θανάτου, που η ομάδα πρέπει να κερδίσει για να μην μπλεχτεί σε περιπέτειες.

Η σύνθεση του Αετού: Ανδρέου, Πασπαράκης, Καλομοίρης, Σουλτάτος  [79’Ν.Ξυλούρης], Φ. Ξυλούρης, Φασουλάς, Πανόπουλος [31’Σπαχής], Χαραλαμπάκης, Βισκαδούρος,  Ε.Δραμουντάνης[48’Δ.Ξυλούρης], Κωστάκης.

ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΠΑΓΚΕΡΗΣ

Μοιραστείτε το

-

-->