Χορηγός επικοινωνίας είναι και η ΑΝΩΓΗ

 Παρασκεύη 26 Ιουλίου / 20:30«Η μεγάλη ιστορία ενός μικροσκοπικού κόκκου αργίλου»: Aπό τον Γεωλόγο Δρ. Χαράλαμπο Φασουλά. «Το όρθιο χώμα»: Aπό τον αρχαιολόγο Γιώργο Καλομοίρη. «Όνειρο στο κύμα» Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη: Θεατρική παράσταση με τον Θεμιστοκλή Καπορδίνη σε σκηνοθεσία του Δήμου Αβδελιώδη. Μουσικό πρόγραμμα: με την υψίφωνο Μυρσίνη Μαργαρίτη & την Κυριακή Βουγιούκα στην κιθάρα. Αυτοσχεδιασμοί: με τον Ψαρογιώργη. 

 Σάββατο 27 Ιουλίου / 20:30 Εικαστικό – Μουσικό δρώμενο: Αγγειοπλάστες από τις Μαργαρίτες δημιουργούν επί σκηνής, στον τροχό, συνοδεία αρχαίας λύρας με τον Θοδωρή Κουμαρτζή. Θεατρικός μονόλογος: Ο θρήνος της μάνας, Μαρίκας Καραμπίνη, για το γιο της που χάθηκε στο ναύαγιο της Φαλκο- νέρας με την ηθοποιό Εμμ. Μαργιούλα. Κιθάρα: Δημ. Καραμούζας. Μουσικές συνθέσεις: Της βιολονίστριας Μαρίας Μανουσάκη. Πιάνο: Δημήτρης Βαρδινογιάννειου. Συναυλία: με τις Ελένη & Σουζάνα Βουγιουκλή. 

 Κυριακή 28 Ιουλίου / 20:30 Βραδιά αφιερωμένη στον Μάνο Χατζιδάκι & τον Γιώργο Γραμματικάκη. «Γιώργος Γραμματικάκης, μια χειραψία στο φως»: από τον Μύρωνα Μιχαηλίδη. «Ο Μάνος Χατζιδάκις και τ’ Ανώγεια»: από τον Γιάννη Καλομοίρη. Μουσικό πρόγραμμα: Με τη Σαββίνα Γιαννάτου & τον Βασίλη Γισδάκη. Κιθάρα: Μ. Ανδρουλιδάκης. 

 -Παράλληλες δράσεις: Έκθεση κεραμικών γλυπτών από τον Μπ. Χαιρέτη. Έκθεση κεραμικών αντικειμένων από τις Μαργαρίτες. Έκθεση «τα δώρα του Ψηλορείτη». Κινηματογραφικές προβολές με θέμα «Το όρθιο χώμα». Τσάι του βουνού από τον Γιώργο Σαλούστρο.

Μοιραστείτε το

-

-->