
Στις 10 το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου θα βρίσκονται στα Ανώγεια, ο Ευρωβουλευτής της Ν.Δ και εκ νέου υποψήφιος Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιάννης, όπου και θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στις κάλπες που θα στηθούν στο Δημοτικό σχολείο.
Οι δυο τους θα έρθουν μαζί στα Ανώγεια το πρωί με τις συνοδείες τους, ενώ αναμένεται να κάνουν και μια μικρή βόλτα στο χωριό ώστε να συνομιλήσουν με φορείς του τόπου και πολίτες.
Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης διεκδικεί μια τρίτη θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο, όντας Ευρωβουλευτής για μια δεκαετία, αρχής γενομένης από το 2014\ και επιλέγει ξανά τα Ανώγεια που του δίνουν τη δύναμη και την ώθηση να συνεχίσει να αγωνίζεται, όπως έχει αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν.