Μια στάση στα Ανώγεια έκανε την Παρασκευή 24 Μάϊου, η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρος του κόμματος “Φωνή Λογικής” στα πλαίσια διήμερης περιοδείας της στην Κρήτη που περιελάβανε ομιλίες της στις πόλεις του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου. Την Αφροδίτη Λατινοπούλου συνόδευσε στα Ανώγεια ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος της, ο Ανωγειανής καταγωγής Νίκος Καλλέργης, ιδιοκτήτης στην Αθήνα του γνωστού εστιατορίου “Σασμός” .

Η πρόεδρος του κόμματος βρέθηκε το μεσημέρι στην πλατεία Μεϊντάνι, μαζί με τους συνεργάτες της, ενώ επισκέφθηκαν την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, με τον πάτερ Ανδρέα Κεφαλογιάννη ιερωμένο του Ναού να απαντάει σε ερωτήσεις της για τις τοιχογραφίες εντός και εκτός του Ναού.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση στην ΑΝΩΓΗ:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ στην λεβεντογέννα Κρήτη.

Στις 9 Ιουνίου ο κόσμος θα στείλει  ένα ηχηρό μήνυμα. Η Φωνή της Λογικής μπαίνει στην επόμενη Ευρωβουλή. 

Έχουμε τέσσερις υποψήφιους από την Κρήτη και αυτό λέει πολλά και για την εκτίμηση μας στο νησί και τους ανθρώπους του.. Τον  Νίκο Καλλέργη, την Άρια Κοπιδάκη, τον Ιωάννη Λυκάκη και την Εύη Χειλά.

Έχουμε καταρτίσει ένα άρτιο ψηφοδέλτιο και είμαστε εδώ υπερασπιζόμενοι τις αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε. Της Πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας. Με αυτές τις αξίες θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα στον κόσμο να μας δώσει τη δύναμη να τον εκπροσωπήσουμε επάξια στην επόμενη Ευρωβουλή.”

 

Μοιραστείτε το

-

-->