Στα Ανώγεια θα βρεθεί αύριο Παρασκευή 24 Μαϊου κλιμάκιο του κόμματος της Νέας Αριστεράς με επικεφαλής δύο από τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές, την Ανωγειανης καταγωγής Ινώ Σιώζιου και τον Πέτρο Λυμπεράκη.

Οι δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές θα βρεθούν στις 12 μ.μ στο κτήριο του ΑΚΟΜΜ στο Μετόχι όπου θα ενημερωθούν για το γεωπαρκο του Ψηλορείτη και για θέματα ενεργειακής πολιτικής. Στη συνέχεια θα βρεθούν στο δημαρχείο Ανωγείων για συζήτηση με φορείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ορεινός όγκος του Ψηλορείτη. Στο τέλος θα περάσουν από τις πλατείες του χωριού για να συνομιλήσουν με τους πολίτες για τα προβλήματα της. καθημερινότητας τους.

Η Ινώ Σιώζιου είναι Ανωγειανης καταγωγής από τη μητέρα της, την Ζαχαρένια Χαιρέτη (σ.σ.του Γενάρη). Είναι ειδική σε θέματα ενεργειακής πολιτικής και περιβάλλοντος και σύμβουλος του κόμματος της Νέας Αριστεράς για θέματα ενέργειας. 

Ο Πέτρος Λυμπεράκης είναι βιολόγος ερευνητής στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας Κρήτης. Στο παρελθόν έχει διατελέσει Περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης.

 

Μοιραστείτε το

-

-->