Την Κυριακή  2 Απριλίου στις 12:15μμ στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, θα τελεστεί  το ετήσιο μνημόσυνο για τον Δημοσθένη Λειβαδάρα.  Η οικογένεια του καλεί συγγενείς και φίλους να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του. H τελετή θα γίνει σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Ο Δημοσθένης Λειβαδάρας “έφυγε” πρόωρα και αιφνίδια από τη ζωή, στις 3 Απριλίου 2022. Ήταν μόλις 48 ετών. Πατέρας τριών ανήλικων τέκνων, με τη σύντροφο της ζωής του Γιάννα Σκουλά του “Χουμά”.  Υπήρξε στέλεχος σε εταιρία Πληροφορικής. Ένας εξαιρετικός άνθρωπος, από τους πιο αγαπητούς γαμπρούς των Ανωγείων, που την απώλεια θρήνησαν τα Ανώγεια και ιδιαίτερα το Περαχώρι που τόσο πολύ αγάπησε και ο ίδιος και λάτρευε να επισκέπτεται.

Με σημείωμα της στην ΑΝΩΓΗ, τον αποχαιρετάει με αγάπη και συγκίνηση, η σύζυγος του Γιάννα Σκουλά του “Χουμά” αναφέροντας τα παρακάτω λόγια:

“Πέρασε ένας χρόνος που δεν ήταν γιατρός. Κάθε κενή μέρα που περνά μεγαλώνει τη πληγή του φευγιού σου και φωνάζει για το άδικο. Έφυγες και σα να πήρες μαζί σου όλες τις αναμνήσεις  και  τις όμορφες στιγμές και έχει μείνει μόνο εκείνο το Κυριακάτικο τραγικό ξημέρωμα στις 3 του Απρίλη.  

Όλα σε θυμίζουν Δήμο, είσαι παντού αλλά δεν είσαι πουθενά… με ποιον να μοιραστώ να μαλώσω να χαρώ; Μας  λείπεις! Λείπεις από το Χάρη που δε θα τον ακούσεις να λέει τα αστεία του και δε θα πάρει το μπράβο σου για τους καλούς  βαθμούς. Λείπεις από την Κατερίνα που σε περιμένει να την ακούσεις να παίζει στο αρμόνιο το νέο τραγούδι που έμαθε. Λείπεις από το Γιώργο, «τον όμορφο μικρό σου»…, με ποιον να παίξει με ποιόν να φτιάξει το καινούριο του Lego. Λείπεις από συγγενείς και φίλους που στάθηκαν δίπλα μας και μας στήριξαν με αγάπη όλον αυτόν τον δύσκολο χρόνο.  

 Όσο και να προσπαθούμε δεν μπορούμε να καλύψουμε το κενό της απουσίας σου….τώρα σιωπή και υπομονή μέχρι να βρούμε πάλι τη χαρά στην ανάμνηση… Αιώνια θα είναι η μνήμη σου!”.

-Στη μνήμη του αγαπημένου της συζύγου, η Γιάννα Σκουλά προσέφερε στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 100 ευρώ για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης. Την ευχαριστούμε θερμά.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει αιώνια. Κλείνουμε με μια μαντινάδα που είχε πει ο ίδιος στον γάμο του με τη Γιάννα, δείχνοντας την αγάπη για τη γυναίκα του αλλά και τον τόπο καταγωγής της.

“Λουλούδι μου Ανωγειανό, άνεμε από τ’ όρη,

χάρη σ’ εσέ δεν είμαι πια, ξένος στο Περαχώρι.”

Αιωνία η μνήμη σου Δήμο…

Μοιραστείτε το

-

-->