Στο Ρέθυμνο και το “Σπίτι του Πολιτισμού”, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου, η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών Ρεθύμνης του Κ.Κ.Ε σε μια εκδήλωση που ομιλητής ήταν ο Βαγγέλης Αγγελογιαννάκης, γραμματέας της τομεακής επιτροπής του κόμματος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι Γιώργης Νταγκουνάκης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Νίκος Μανουσάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος.

Ανάμεσα στους τέσσερις υποψηφίους του Κ.Κ.Ε και η Ανωγειανή παιδίατρος Ιωάννα Δακανάλη, που ήταν υποψήφια και στις προηγούμενες Εθνικές εκλογές το 2019. 

Αναλυτικά οι υποψήφιοι του Κ.Κ.Ε στο Νομό Ρεθύμνου:

Δακανάλη Ιωάννα. Παιδίατρος. Είναι 50 χρονών, είναι παντρεμένη και έχει μία κόρη. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο και μεγάλωσε στα Ανώγεια. Σπούδασε ιατρική στην Σόφια Βουλγαρίας και ειδικεύτηκε στην παιδιατρική στο Βενζέλειο Πανάνειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Ρεθύμνου.

Μανιαβός Στράτος. Ξενοδοχοϋπάλληλος, 33 χρονών, παντρεμένος με ένα παιδί. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο, είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοικητική Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού.

 

Μανουσογιάννης Μανούσος. 66 χρονών, παντρεμένος με δυο παιδιά. Από το 2010 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Ρεθύμνου. Έχει σταθερή συμμετοχή και συμβολή σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες του εργατικού λαϊκού κινήματος στο νομό μας στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά του τόσο στα συλλογικά όργανα που συμμετέχει όσο και στο δρόμο του αγώνα.

-Χαλκιαδάκη Κατερίνα. 30χρονών, Ψυχίατρος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο ενώ είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα μέσα από τον φοιτητικό της σύλλογο ενώ συνεχίζει την δράση της μέσα στο σωματείο της.

 

Μοιραστείτε το

-

-->