Την Κυριακή 30 Αυγούστου στις 11.15 π.μ θα τελεστεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο κοιμητήριο Αμαρουσίου στην Αθήνα, το σαρανταήμερο μνημόσυνο για την Ζουμπουλιά Φιλίνη, την κόρη του Βαγγέλη Μαυρόκωστα (Δανουζοβαγγέλη) που έφυγε τόσο πρόωρα στα 66 της χρόνια, στις 28 του περασμένου Ιουλίου.Ένα κερί στη μνήμη μιας εξαιρετικής Ανωγειανής γυναίκας, που ο θάνατος της σκόρπισε τη θλίψη στα Ανώγεια, αλλά και στο Ναύπλιο που έζησε για 15 χρόνια.


Εκεί στο Ναύπλιο είχε γνωρίσει τον σύζυγο της Ανδριανό Φιλίνη, με τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά και δυο εγγόνια. Υπήρξε εξαιρετική μητέρα και σύζυγος, ακολουθώντας τις παρακαταθήκες της οικογένειας της στα Ανώγεια, δημιουργώντας και η ίδια μια δεμένη και αγαπημένη οικογένεια. Ο πρόωρος θάνατος της δεν της επέτρεψε να δει ένα από τα όνειρα της να πραγματοποιούνται, αυτό της ολοκλήρωσης των εργασιών στο πατρικό της σπίτι στο Μετόχι στα  Ανώγεια.


Ήταν υπάλληλος στο Υπουργείο Οικονομικών, ενώ χαρακτηριστικά ο υφυπουργός οικονομικών στην Κυβέρνηση του  ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Τρύφωνας Αλεξιάδης κατά την περίοδο 2015-21016 είχε αναφέρει ότι η Ζουμπουλιά ήταν ο μέντορας του, όπως είχε πει σε μια συγκέντρωση των υπαλλήλων του Υπουργείου.


Η οικογένεια της την αποχαιρέτησε με αισθήματα βαθύτατης οδύνης και με σημείωμα της στην ΑΝΩΓΗ προσφέρει το ποσό των 300 ευρώ για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης και του Εργαστηρίου Γνώσης της ενορίας του Αγίου Γεωργίου για τα δωρεάν φροντιστήρια που γίνονται στον χώρο.Τα χρήματα προσέφεραν ο σύζυγος της Ανδριανός, τα παιδιά της Ειρήνη και Νίκος, Δημήτρης και Κατερίνα και ο Ιάσονας, και τα δυο αγαπημένα της εγγόνια, Κωνσταντίνος και Ανδριανός. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την στήριξη τους.


Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει αιώνια.

Μοιραστείτε το

-

-->