την έγκριση χρηματοδοτήσεων προς τους Δήμους Αμαρίου, Ανωγείων και Αγ. Βασιλείου προχώρησε το Υπουργείο Εσωτερικών με απόφαση του υπουργού, κ. Τάκη Θεοδωρικάκου. Συγκεκριμένατο ύψος της χρηματοδότης ανέρχεται στα 150.000 ευρώ για κάθε δήμο ξεχωριστά. Σκοπός της χρηματοδότησης είναι η αντιμετώπιση μέρους των εκτεταμένων ζημιών και καταστροφών που προέκυψαν στο δημοτικό και αγροτικό δίκτυο εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων τον Φεβρουάριο του 2019.

Στο πλαίσιο αυτό ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών και Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η έγκριση των χρηματοδοτήσεων ύψους 150.000 ευρώ προς τους Δήμους Αμαρίου, Ανωγείων και Αγ. Βασιλείου από την πλευρά του Υπουργείου Εσωτερικών έρχεται να ικανοποιήσει αιτήματα που αφορούν την αντιμετώπιση καταστροφών που υπέστη το δημοτικό και αγροτικό δίκτυο σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα του Ρεθύμνου από τις θεομηνίες που έπληξαν την περιοχή τον Φεβρουάριο του 2019. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για την ανταπόκριση του στο συγκεκριμένο ζήτημα. Συνεχίζουμε να βρισκόμαστε κοντά στην τοπική αυτοδιοίκηση συμβάλλοντας με σχέδιο στην υλοποίηση μικρών και μεγάλων έργων που έχουν ως αποτέλεσμα την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας».

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->