Άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση και σπουδαία νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι μικροί Αετοί, που επικράτησαν σήμερα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ με 6-1 του ΠΟΑ αν και βρέθηκαν στο ημίχρονο πίσω στο σκορ με 0-1! Ο Αετός εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος ως “καταιγίδα Ετεοκλής” και με έξι γκολ υπό καταρρακτώδη βροχή στο Ηράκλειο μπήκαν  με τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις του δεύτερου γύρου του παιδικού πρωταθλήματος.

Ο ΠΟΑ προηγήθηκε με 0-1 στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, εκμεταλλευόμενος και την αστοχία του Αετού που έχασε σωρεία ευκαιριών με κυριότερες την κεφαλιά του Μανουρά εξ επαφής που έφυγε άουτ και την προβολή του Σμπώκου μετά από κόρνερ να περνάει επίσης άουτ. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Αετός ήταν εκτός από σαρωτικός και εύστοχος και πήρε μια εύκολη νίκη.

Τρία γκολ πέτυχε ο Ανδρέας Κεφαλογιάννης, δυο ο Βασίλης Κεφαλογιάννης και ένα ο Μανώλης Μανουράς. Γκολ Highlight της αναμέτρησης το τέταρτο του Αετού και τρίτο του Ανδρέα Κεφαλογιάννη που σκόραρε με λόμπα βρίσκοντας τη μπάλα με τη μια στον αέρα μετά από πλάγιο άουτ!

Αυτό ήταν και το τελευταίο παιχνίδι των μικρών για το 2019. Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 11 Ιανουαρίου 2020 με αντίπαλο την Γόρτυνα στο γήπεδο του ΕΓΟΗ.

 

Η αποστολή του Αετού με προπονητή τον Κώστα Κονιό:

Γιώργος Ανδρεαδάκης, Άρης Μανουράς, Μανόλης Σπιθούρης, Άγγελος Σμπώκος, Βαγγέλης Κεφαλογιάννης, Στέλιος Χαιρέτης, Μπάμπης Ξυλούρης, Μανόλης Μανουράς, Βασίλης Κεφαλογιάννης, Ανδρέας Κεφαλογιάννης, Σοφοκλής Σωπασής, Βασίλης Βουιδάσκης, Κριτόλαος Τζαγκαράκης, Γιώργος Κονιός, Γιώργος Κεφαλογιάννης, Νεκτάριος Κεφαλογιάννης, Νίκος Δακανάλης, Μάνος Σαλούστρος,Αλέξης Σαλούστρος, Ανδρέας Δραμουντάνης, Νίκος Πασπαράκης, Μιχάλης Σκουλάς, Σάββας Κεφαλογιάννης και Μιχάλης Φλουρής.

Μοιραστείτε το

-

-->