Υποψήφιος Βουλευτής με το κόμμα της Λαϊκής Ενότητας στην πρώτη εκλογική Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, είναι ο Ανωγειανός Γρηγόρης Σκουλάς, μέλος του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς και πρώην  Αντιπρόεδρος σωματείου ΝΕΣΤΛΕ,”Για μια ριζοσπαστική, αντιμνημονιακή αντιπολίτευση στη Βουλή, για να «ακουστεί» η φωνή όσων «δεν έχουν φωνή», για να οργανώσουμε τους αγώνες που έρχονται..” όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του κόμματος.

Ο Γρηγόρης Σκουλάς ζει στην Θεσσαλονίκη. Πατέρας του είναι ο Γεώργιος Σκουλάς ή”Ζούλης” που ζει στην Αθήνα μέχρι σήμερα σε ηλικία 100 ετών και ήταν αδερφός του Κίκη. Ο Γρηγόρης είναι πρώτος εξάδελφος του ιερωμένου παπά Κώστα Σκουλά της ενορίας της Παναγίας στο Περαχώρι.

Εργάστηκε στη Νεστλέ και ήταν μέλος στα ΔΣ των Σωματείων Εργαζομένων για πάνω από 20 χρόνια, συμμετείχε σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και τα τελευταία 9 χρόνια , υπήρξε μέλος του συντονισμού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης και στην ομάδα διαχείρισης συμμετέχοντας στους πλειστηριασμούς με παρεμβάσεις στα ειρηνοδικεία, σε ΔΕΗ, εφορίες και αλλού.Συμμετείχε σε συγκεντρώσεις τροφίμων και φαρμάκων για τους πρόσφυγες στην Ειδομένη.

Σήμερα είναι συνταξιούχος, αλλά πάντα ενεργός και δραστήριος πολίτης. Είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο.

Η ΑΝΩΓΗ εύχεται καλή επιτυχία!

 

Μοιραστείτε το

-

-->