Η “Λαϊκή Συσπείρωση” ΑΝΩΓΕΙΩΝ χαιρετίζει τα μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στο εκλογικό αποτέλεσμα. Η μάχη δόθηκε ενιαία σε όλο το δήμο, με τα ψηφοδέλτια της “Λαϊκής Συσπείρωσης” στις δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές. Ιδιαίτερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στα ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο, αλλά και όλους όσους άντεξαν, στις αήθεις και προσβλητικές συμπεριφορές των αντιπάλων συνδυασμών για τον επηρεασμό τους , προτάσσοντας τους εκβιαστικά διλήμματα, ξένα προς το ήθος και την αξιοπρέπεια των Ανωγειανων .

Πιστοί στις θέσεις μας, που εκπορεύονται από τις σύγχρονες ανάγκες του λαού και εξυπηρετούν μόνο το λαό, χωρίς δεσμεύσεις από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα και με μοναδική δέσμευση τον καθημερινό αγώνα για την ανακούφιση των λαϊκών οικογενειών, από τα προβλήματα που δημιουργούν οι αντιδραστικές πολιτικές Ευρωπαϊκής Ένωσης – συγκυβέρνησης και τοπικών αρχών, προειδοποιήσαμε πολύ έγκαιρα το  λαό του Δήμου ΑΝΩΓΕΙΩΝ για το ρόλο που θα παίξει η νέα δημοτική αρχή, όποια και αν εκλεγεί, εφόσον συντάσσεται με  τους αντεργατικούς, φοροληστρικούς νόμους της κεντρικής Διοίκησης. Άλλωστε η προηγούμενη θητεία και των δυο αντιπάλων συνδυασμών στην διοίκηση του Δήμου, επιβεβαιώνει για το ποια πορεία πρόκειται να ακολουθήσουν. Η σύμπλευση τους και η συναίνεση  που επέδειξαν και οι δυο, σε βασικά ζητήματα όπως προϋπολογισμοί, τεχνικά προγράμματα ,Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα κτλ επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Η “Λαϊκή Συσπείρωση”, η παράταξη που στηρίχθηκε ανοιχτά και πρωτοπόρα από το ΚΚΕ και τους συνεργαζόμενους, δήλωσε εξαρχής ότι δεν θα είναι το “καλό παιδί” της κυβέρνησης, θα υπερασπίσουμε το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, τη δωρεάν και χωρίς όρους Υγεία και μόρφωση του λαού, την υπεράσπιση και επανάκτηση δημοσίων χώρων, την ολόπλευρη ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού Αθλητισμού και Πολιτισμού, καθώς έργα και δράσεις που  έχει ανάγκη ο λαός των Ανωγείων.

Θα είμαστε η πραγματική ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ  όπως πιστά ακολουθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με την στάση μας στο Δημοτικό συμβούλιο.

Γι’ αυτό και είναι ξεκάθαρη η στάση που θα κρατήσει η “Λαϊκή Συσπείρωση” στο Β’ γύρο των εκλογών, με ανοιχτό κάλεσμα για καταψήφιση των δύο “μονομάχων” με άκυρη και λευκή ψήφο, μη μπαίνοντας στην επικίνδυνη για το λαό λογική του “λιγότερου κακού”.

Δεν ήταν και δεν είναι σε καμία περίπτωση δυνατόν να “επιβραβεύσουμε” κάποιον από αυτούς, που η πολιτική την οποία θα ακολουθήσει αποδεδειγμένα είναι ενάντια στα λαϊκά συμφέροντα. Δεν είναι δυνατόν να υποδείξουμε ποιος θα είναι «μηχανοδηγός» ενός «τρένου» που θα κινείται στις ίδιες αντιλαϊκές «ράγες» που του έχουν στρώσει και επιβάλει,  η κυρίαρχη αντιδραστική πολιτική  της ΕΕ της κυβέρνησης και όσων την υπηρετούν σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

Καλούμε όλους αυτούς, που στις πρόσφατες τοπικές ,περιφερειακές εκλογές και ευρωεκλογές δίστασαν να κάνουν το βήμα, που κάποιοι ψήφισαν και αυτή τη φορά, με «κρύα καρδιά», να δώσουν στις εθνικές εκλογές ένα ηχηρό μήνυμα, να κάνουν τώρα την πραγματική διαφορά με ΚΚΕ ισχυρό στο λαϊκό κίνημα και στη Βουλή.

Έχουμε επίγνωση των ευθυνών μας, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, στη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού – λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής συμμαχίας, με το ΚΚΕ ισχυρό παντού: Για να εμποδιστούν νέα μέτρα. Για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσοι υποφέρουν. Για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Για να υπάρξει επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και τους ανταγωνισμούς στην περιοχή, στους οποίους συμμετέχει ενεργά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, με την ουσιαστική συμφωνία της ΝΔ, των άλλων αστικών κομμάτων.

Για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στο λαό και μέσα στη Βουλή, απέναντι στην όποια επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, ιδιαίτερα απέναντι στην άνοδο της ΝΔ, αλλά και για να μπει πραγματικό τείχος στο φασισμό – ναζισμό, στον εθνικισμό και το ρατσισμό, για να ανοίξουμε το δρόμο, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.

Κανένας εφησυχασμός. Τώρα, όλες και όλοι στη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ! Αυτή είναι και η μόνη κερδισμένη ψήφος για το λαό.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->