Του παπα- Ανδρέα Κεφαλογιάννη

«Αξιωθήκαμε να δεχόμαστε την αναγνώριση του κόσμου ως ηλεκτρονική εφημερίδα ΑΝΩΓΗ , που δέκα χρόνια μετά το πρώτο “κλικ” που δεχτήκαμε, δεν ξεχαστήκαμε, δεν αφεθήκαμε στους καιρούς και δεν επιτρέψαμε να αλλοιωθεί η αλήθεια του τόπου μας και η αξιοπρέπεια των Ανωγείων .

Όταν ξεκίνησα το 2002 ως ρασοφόρος την εφημερίδα ως έντυπη Ανωγή , δεν περίμενα ποτέ ότι θα με σταματούν στο δρόμο και θα μου λένε παπανδρέα συνέχισε να παρουσιάζεις τον τόπο που τόσο αγαπήσαμε και τόσο υποστηρίζουμε.

Μετά την έντυπη μορφή της Ανωγή ακολούθησε τον Σεπτέμβρη του 2010 η ηλεκτρονική εφημερίδα και σήμερα το site της anogi.gr είναι εκείνο πού με αντικειμενικότητα αμεσότητα και συνέπεια παρουσιάζει τα τεκταινόμενα, τα πεπραγμένα ,την ιστορία ,τον πολιτισμό, το αύριο του τόπου του Ψηλορείτη ,που δεν λύγισε ,ούτε από τους κακούς καιρούς ούτε από όλα όσα θα μπορούσαν να μας έχουν οδηγήσει να εγκαταλείψουμε τον τόπο μας. Βρισκόμαστε εδώ ,δεν είμαστε ριψάσπιδες και συνεχίζουμε να προσευχόμαστε στο ιερό και στην Αγία Τράπεζα του Αϊ-Γιώργη της εκκλησίας μας αλλά και να δίνουμε την αλήθεια μέσα από το πληκτρολόγιο .

Οι στυλοβάτες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας Γιάννης Φασουλάς, Γιώργης Μπαγκέρης, Δημήτρης Ζεϊνακης , είναι οι πιστοί φίλοι μου και συνεργάτες της ΑΝΩΓΗ, πάντα σε εθελοντική βάση.

Ο Γιάννης και ο Γιώργης ως δημοσιογράφοι και ο Δημήτρης ως ο άνθρωπος που στηρίζει την ηλεκτρονική διάσταση της εφημερίδας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Αγγέλα Σκουλά, στον Μανώλη Σαμόλη, την Τζούλια Νταγιαντά και στην έφηβη Ολύμπια Μπαγκέρη . Τέσσερα νέα παιδιά τα οποία σε κάθε κάλεσμα μας δηλώνουν παρόντες ,για να στηρίξουν την διαχρονική αυτή προσπάθεια της Ανωγής.

Όλοι μαζί ενωμένοι, ακριβώς όπως όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε εδώ στα Ανώγεια και αυτή είναι και η ευχή όλων μας. Ενωμένοι να είμαστε και σε όλη την Κρήτη και σε όλη τη χώρα. Ο Θεός είναι σίγουρα μαζί μας όπως σίγουρα είναι και μαζί με όλη τη χώρα. Ο Θεός να τους έχει καλά και εσείς να τους εμπιστεύεστε όπως και εγώ. Σας ευχαριστούμε όπως και προσωπικά σας ευχαριστώ».

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->