Η Εταιρεία Μελέτης Καρκίνου Πεπτικού Συστήματος (ΕΜ-ΚΑΠΕΣ) οργανώνει το 4o MasterClass για τους καρκίνους του πεπτικού, από τις 20-24 Φεβρουαρίου 2019 στα Ανώγεια.  Στο Συνέδριο συμμετέχουν χειρουργοί, παθολογο-ανατόμοι, βιολόγοι, ακτινολόγοι, ακτινοθεραπευτές ογκολόγοι και παθολόγοι ογκολόγοι. Η μακρόχρονη επιστημονική συνεισφορά των ομιλητών έχει καθορίσει την σύγχρονη βέλτιστη θεραπευτική προσέγγιση για τους καρκίνους του πεπτικού και έχει οδηγήσει στην εντυπωσιακή βελτίωση των ποσοστών επιβίωσης από τη νόσο.

Βασικοί στόχοι του συμποσίου είναι η ανάδειξη της σημασίας:

α) της διεπιστημονικής συνεργασίας και

β) της ανάπτυξης μεθοδολογιών και προτύπων ποιοτικού ελέγχου για την περαιτέρω βελτίωση της έκβασης των ασθενών με καρκίνο στο πεπτικό σύστημα, ανεξαρτήτως σταδίου κατά την διάγνωση.

Η Οργανωτική Επιτροπή επέλεξε η διοργάνωση του Συνεδρίου να γίνει στα Ανώγεια καθώς το χωριό σχετίζεται με την αρχαιολογική παράδοση που αξιώνει την Επιστήμη και την Έρευνα σε όλη την Ευρώπη. Επιπλέον, αναγνωρίζει ότι και η σύγχρονη ιστορία του εξακολουθεί να παράγει Πολιτισμό. Παράλληλα το χωριό προσφέρεται ως χώρος περισυλλογής και διαφυγής από την πίεση της καθημερινότητας.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και ο Δήμος των Ανωγείων καλεί στην Ανοικτή Εκδήλωση με θέμα Πολιτικές Υγείας στους Καρκίνους του Πεπτικού που θα γίνει το Σάββατο στο Αμφιθέατρο του Δημοτικού Σχολείου Ανωγείων και ώρα 18.30.

Ευελπιστούμε στην γόνιμη συναναστροφή της συνεδριακής κοινότητας  και της τοπικής κοινωνίας.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΜ-ΚΑΠΕΣ

Ο Δήμος Ανωγείων

Μοιραστείτε το

-

-->