“Παππού Βασίλη,
Νιώθω πως βιώνω στιγμές γεμάτες ψευδαίσθηση την στιγμή που αποχαιρετώ εσένα, γεμάτο αλήθεια και ζωή.
Ξέρω πως δε φεύγεις καθώς η παρουσία σου πάντα θα σκιαγραφείται σε εμάς, την οικογένεια που με τόση δύναμη ψυχής έχτισες, στηρίζεις και νουθετείς απ όπου και αν βρίσκεσαι.. Ο σωστός άντρας και βοσκός, ο ιδανικός οικογενειάρχης, ο ανοιχτόκαρδος και αγαπημένος παππούς, ο Καλός Ανωγειανός που τον διέκρινε η φιλοξενία και η αγάπη του για τους συγγενείς, τους φίλους και τους περαστικούς. Πορεύτηκες με οδηγό την αλήθεια και την ταπεινότητα. Σεμνός με καθάριο βλέμμα και ηθικό μεγαλείο μπορούσες να συναναστραφείς κάθε άνθρωπο, να τον αφουγκραστείς, να τον συμπονέσεις και να τον κάνεις φίλο. Απέκτησες πολλούς φίλους που σε αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια. Ήξερες πάντα να ψηλώνεις τους ανθρώπους. Ακόμα και με την περιπέτεια της υγείας σου μας έδωσες ένα πολύτιμο μάθημα , τον αγώνα για τη ζωή που οφείλει να δίνει ο καθένας με σεβασμό και αξιοπρέπεια.. Αναπόσπαστο κομμάτι στην γεμάτη καλοσύνη και αγάπη πορεία σου είναι η γιαγιά μας, στην οποία θα συνεχίσουμε να σε βλέπουμε και να σε ακούμε.. Τα παιδιά και τα εγγόνια σου είμαστε η συνέχεια… που της έμαθες να είναι περήφανη και να αγαπά.
Η Βάλια, οι Αργυρές σου, η Χρύσα, η Φωτεινή και ο Βασίλης μας ο οποίος πήρε τη σκυτάλη σου στη ζωή ..
Θα είμαστε πάντα μονιασμένοι όπως μας ήθελες.. Καλοστραθια παππού Μαυρομάτη ,σε αγαπάμε πολύ.. Η οικογένεια σου”

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας. Ιδιαίτερα αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή ογκολογίας του ΠΕΠΑΓΝΗ κ. ΒΑΜΒΑΚΑ ΛΑΜΠΡΟ όχι μόνο για την άρτια επιστημονική αντιμετώπιση αλλά και για την ανθρωπιά και την στήριξη που πρόσφερε κατά την διάρκεια της θεραπείας, την κ. ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΙΟΚΑΣΤΗ για την αμέριστη συμπαράσταση της κατά την μακρά νοσηλεία και τον ΜΗΝΑ τον νοσηλευτή και πλέον φίλο που με την απλότητα του κατάφερε να ανακουφίσει το σώμα και την ψυχή του Μαυρομάτη.                                                                                                                                       

Το μνημόσυνο του Βασίλη Κουνάλη ή Μαυρομάτη  θα γίνει την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καβροχώρι. Η οικογένεια του καλεί συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς να παραστούν και να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη του.

 – Η ΑΝΩΓΗ δέχτηκε προσφορές στη μνήμη του Μαυρομάτη, χρήματα που θα διατεθούν για τις ανάγκες της ηλεκτρονικής μας έκδοσης. Τους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη τους. Αναλυτικά:

 -Η οικογένεια του Βασίλη Κουνάλη “Μαυρομάτη” το ποσό των 200 ευρώ.

-Ο Άρης Σαλούστρος, 100 ευρώ.

-Ο Γιάννης Κουνάλης,του Στελή, 50 ευρώ.

 Ας είναι ελαφρύ το Ανωγειανό χώμα που τον σκεπάζει.

Μοιραστείτε το

-

-->