Συνεχίζονται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου οι προβολές ταινιών, από την “Ομάδα Φίλων Κινηματογράφου στην αίθουσα “Μανόλης Κεφαλογιάννης” της τράπεζας Πειραιώς. Η αρχή θα γίνει στις 4 μ.μ με την παιδική ταινία “Φερδινάνδος” και στις 7 μ.μ η συνέχεια με την Ελληνική ταινία “Bachelor 1” σε ένα απόγευμα ιδανικό για μικρούς και μεγάλους!

-4 μ.μ “Φερδινάνδος“: Σχεδόν 80 χρόνια μετά την πρώτη του κινηματογραφική διασκευή δια χειρός Ντίσνεϊ, το κλασικό βιβλίο του Μουνρό Λιφ μεταφέρεται και πάλι στη μεγάλη οθόνη, αφηγούμενο την πασιφιστική ιστορία του πιο ευγενικού και αξιολάτρευτου ταύρου που γνώρισε ποτέ ο κόσμος!

-7 μ.μ:”Bachelor 1″:Η  ταινία του Αντώνη Σωτηρόπουλου, The Bachelor, παραγωγή του 2016 με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού.Ένα «λάθος» της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής και έναν εκρηκτικό πεθερό! Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα. Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

 

 

Μοιραστείτε το

-

-->