Στην Γυμναστική και τον Αθλητισμό γενικότερα, φαίνεται πως τα Ανώγεια έχουν να επιδείξουν σημαντικές διακρίσεις και παιδιά με ελπιδοφόρες επιδόσεις και πολύ μέλλον μπροστά τους, ώστε να διαπρέψουν σε ένα Ολυμπιακό  άθλημα , όπως αυτό του Τραμπολίνο! Την παραπάνω διαπίστωση απέδειξε πριν μερικές εβδομάδες η έφηβη μαθήτρια Φραντζέσκα Αεράκη, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λαύριο, στο Τραμπολίνο Επιπέδου 3, κατακτώντας επάξια το χρυσό μετάλλιο μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση που χειροκροτήθηκε από κοινό και συναθλητές!Στην διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από  90 αθλητές και αθλήτριες από 45 συλλόγους όλης της Ελλάδος στο τραμπολίνο ,στο διπλό μίνι τραμπ και στον ακροβατικό διάδρομο.Αξίζει να σημειωθεί ότι η εθνική ομάδα Τραμπολίνο εξασφάλισε την συμμετοχή της στους  Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του  Τόκυο 2020.

Η Φραντζέσκα Αεράκη εκπροσώπησε την Κρήτη και το Ηράκλειο, σε Λύκειο της πόλης όπου φοιτά και κατακτώντας την πρώτη θέση σκόρπισε τη χαρά και στους δικούς της ανθρώπους, αλλά φυσικά και στα Ανώγεια. Η ίδια είναι κόρη του Κώστα  ή “Κοσκωτά” και της Χρυσούλας Αεράκη. Η προσωπική της επιτυχία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα του Λαυρίου αποτέλεσε το επιστέγασμα των κόπων ετών καθώς από μικρή ασχολείται και ξεχωρίζει στην ανόργανη Γυμναστική. Της ευχόμαστε τα καλύτερα στο μέλλον στην προσωπική και μαθητική της ζωή, και φυσικά για την μεγάλη της αγάπη, τη Γυμναστική, το τραμπολίνο και τον ακροβατικό διάδρομο.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από το Ν.Π.Δ.Δ “Θορικός” Δήμου Λαυρεωτικής σε συνεργασία με την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία, στο Λαύριο και αφορούσε στο Τραμπολίνο Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων) και του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου Συλλόγων & Ατομικού Α’-Β’-Γ’-Δ’ Κατηγοριών (Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων) και Επιπέδων 1-4.

Συγχαρητήρια Φραντζέσκα!

 

Μοιραστείτε το

-

-->