Σε..αχαρτογράφητα νερά φαίνεται πως μπαίνει ο Αετός Ανωγείων, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, τα μέλη του σημερινού Δ.Σ, δεν επιθυμούν να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά και στον ορίζοντα δεν διαφαίνεται κάποιος άνθρωπος από τα Ανώγεια που να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον αλλά και να πληροί τις προϋποθέσεις για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Με τα δεδομένα αυτά φαντάζει ως αναπόφευκτο το γεγονός να μην δηλώσει η ομάδα συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α’ΕΠΣΡ της ερχόμενης χρονιάς, παρά το γεγονός ότι κέρδισε επάξια τη παραμονή της στα μεγάλα σαλόνια του Ρεθυμνιώτικου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σημερινό Δ.Σ θα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο των Ανωγείων, σε ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουλίου και σε περίπτωση που και εκεί δεν εμφανιστεί διάδοχη κατάσταση θα υποβάλλει την παραίτηση του και δεν θα δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΡ. Η ΑΝΩΓΗ αναδεικνύει το θέμα νωρίς, με την ελπίδα ότι στον μήνα που θα έρθει θα εμφανιστεί κάποιος άνθρωπος, η κάποια ομάδα ατόμων του χωριού που θα επωμιστούν το βάρος της συνέχειας του ιστορικού Αετού Ανωγείων. Στο κάλεσμα αυτό βέβαια, πέραν των Ανωγειανών επιχειρηματιών, πρέπει να δραστηριοποιηθούν και οι φορείς του τόπου, όπως ο Δήμος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος και άλλοι, ώστε να συνεχίσει η πρόοδος του αθλητισμού του τόπου, σε μια χρονιά μάλιστα που αναμένεται να ολοκληρωθεί το μεγάλο έργο συντήρησης του Δημοτικού Σταδίου.

Η πενταετία προεδρίας του Μίλτου Πλουσή ολοκληρώνεται για τον Αετό Ανωγείων με θετικό πρόσημο για το σωματείο. Άλλωστε ο ίδιος ο Μίλτος Πλουσής ανέλαβε πριν πέντε χρόνια την ομάδα σε μια ανάλογη περίσταση, σώζοντας την τότε από την διάλυση και τη μη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Με τους δυο στενότερους συνεργάτες του, τον Νίκο Κοντογιάννη και τον Κώστα Κονιό έδωσαν ψυχή και σώμα για την αντρική ομάδα και τις Ακαδημίες και έφτασαν στο κορύφωμα της επιτυχίας με την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στη Β’ΕΠΣΡ, αλλά και τη συγκλονιστική φετινή παραμονή της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια. Το κάθε όμορφο ταξίδι όμως κάποτε τελειώνει και έτσι ο κ.Πλουσής και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι έφτασε πλέον το πλήρωμα του χρόνου να παραδώσουν τα ηνία της ομάδας, καθώς λόγω και των αυξημένων επαγγελματικών τους υποχρεώσεων δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός ιστορικού σωματείου όπως ο Αετός Ανωγείων.

Ας ελπίσουμε οι επόμενες ημέρες να αναδείξουν άτομα με όρεξη και διάθεση να βοηθήσουν να μην χαθεί ο Αετός Ανωγείων και να συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Κρήτης.

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->