Σαράντα μέρες συμπληρώθηκαν από τον άδικο και πρόωρο χαμό της ξεχωριστής Ανωγειανής, Ντιάνας Μανουρά. Με σημείωμα της στην “Α” η οικογένεια της καλεί φίλους, συγχωριανούς και συγγενείς να παραστούν στο μνημόσυνο της που θα γίνει στο Γάζι Ηρακλείου. Όπως αναφέρεται:

“Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9 π.μ στον Ιερό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στις εργατικές κατοικίες Γαζίου, τελούμε σαρανταήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της λατρεμένης μας Αρτέμιδος-Ντιάνας Μανουρά. Καλούμε συγγενείς και φίλους όπως παραστούν..Η οικογένεια της.”
Η Ντιάνα Μανουρά υπήρξε φιλόλογος,  είχε διατελέσει μέλος της ΕΡΤ και της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης, ενώ είχε θητεύσει ως πρόεδρος της Ένωσης Φιλολόγων Ηρακλείου. Πλήθος κόσμου και προσωπικότητες των γραμμάτων και της εκπαίδευσης την αποχαιρέτησαν στις 23 Δεκεμβρίου 2017 στον Ιερό Ναό της Παναγίτσας στον Μασταμπά, ενώ ακολούθησε η ταφή της στα αγαπημένα της Ανώγεια, τα οποία εξύψωσε με την ακέραιη στάση ζωής της και την προσφορά της στον Πολιτισμό και την εκπαίδευση.Ήταν μόλις 53 ετών.Το όνομα της θα δοθεί σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του 8ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου

Μοιραστείτε το

-

-->