Θλίψη επικρατεί και στα Ανώγεια, από την είδηση του θανάτου, του 27 χρόνου Στέργιου Τσικολιδάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου το πρωί της Πέμπτης, μετά από άνιση μάχη με τον θάνατο, από τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί στα μέσα Ιουνίου, στην διακλάδωση του Αγίου Θωμά. Για 6 ολόκληρους μήνες, ο άτυχος Στέργιος πάλευε να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του Νοσοκομείου, αλλά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα του, δυο μόλις μέρες πριν τα γενέθλια του, καθώς ήταν γεννημένος στις 30 Δεκεμβρίου 1990.

Με πολλούς φίλους στα Ανώγεια, ο Στέργιος Τσικολιδάκης είχε φορέσει κατά το παρελθόν και είχε τιμήσει την φανέλα του Αετού για δυο χρόνια στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣΡ Ρεθύμνου. Κατά γενική ομολογία για όλους όσοι τον γνωρίσαμε μέσω της ενασχόλησης του στο ποδόσφαιρο, ο Στέργιος ήταν ένα από τα καλύτερα παιδιά που έπαιξαν ποδόσφαιρο στα Ανώγεια, με ήθος, ευγένεια και σεβασμό προς συμπαίχτες και αντιπάλους, αλλά και με ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό μας και τους ανθρώπους του.

Τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα της Δαμάστας, ενώ εκτός από τον Αετό Ανωγείων είχε φορέσει και τα χρώματα του Ερμή Ζωνιανών. Είχε τελειώσει το Τ.Ε.Ι Νοσηλευτικής Κρήτης. Η ΑΝΩΓΗ και ο Αετός Ανωγείων απευθύνουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το Krhtik;o χώμα που θα τον σκεπάσει.

Καλό ταξίδι φίλε Στέργιο.

Γ.Μπ

 

Μοιραστείτε το

-

-->