Για ένα ακόμα καλοκαίρι οι επισκέπτες στα Ανώγεια είναι πολυάριθμοι, είτε για να παρακολουθήσουν μουσικές εκδηλώσεις είτε από ανθρώπους που περνάνε από το χωριό μας για να το γνωρίσουν καλύτερα, είτε από αυτούς που έρχονται για πρώτη φορά.

Οι εργάτες του Δήμου τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιούν μεγάλη προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα του χωριού μας. Συγκεκριμένα με μηχανήματα καθαρίζουν τον δρόμο από μπάζα και σκουπίδια, δεξιά και αριστερά και στις βάγκες, με ακτίνα από την Αξική Καμάρα μέχρι τον Κυλιστό, ενώ παράλληλα δουλεύουν και εντός του χωριού ασπρίζοντας τους δρόμους και τα σοκάκια.

Η εικόνα των Ανωγείων πρέπει να είναι έτσι και για αυτό δουλεύουν και οι άνθρωποι του Δήμου αλλά τίποτα από αυτό δεν θα έχει νόημα αν όλοι μας δεν το σεβαστούμε και δεν το προστατεύσουμε, με το να μην πετάμε οτιδήποτε θεωρούμε άχρηστο δεξιά και αριστερά.

Καλούμε  λοιπόν και εμείς ως «ΑνωΓη» αλλά και όλοι όσοι αγαπάνε τα Ανώγεια, όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες  του τόπου μας να σεβαστούν το χωριό αλλά και το περιβάλλον και να μην πετάνε σκουπίδια και άχρηστα αντικείμενα παντού.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί την εικόνα των Ανωγείων καθαρή κι ας βοηθήσουμε και εμείς με τον τρόπο μας ώστε αυτοί που έρχονται εδώ ως επισκέπτες να νιώθουν την επιθυμία να ξαναρθούν στον τόπο μας αλλά και να τον διαφημίζουν στους φίλους και στους γνωστούς τους.

Μοιραστείτε το

-

-->