Η πρώτη επίσημη μεταγραφή για τον Αετό Ανωγείων επί εποχής  Μίλτου  Πλουσή  πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με την υπογραφή του Στάθη Κλίνη από τον Ερμή Ζωνιανών για τον επόμενο χρόνο. Ο νεαρός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και αποτελεί την πρώτη από τις προσθήκες σε θέσεις που πονάει η ομάδα. Ο Αετός βασίζεται σε ένα κορμό 14 ποδοσφαιριστών από τα Ανώγεια και θα ψάξει πλέον πέραν από τον Κλίνη και άλλους 4 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές μέσα σε αυτές και ενός τερματοφύλακα για να κλείσει το ρόστερ και να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την νέα χρονιά στο ‘Α Τοπικό Ρεθύμνου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου .Στο Κύπελλο ο Αετός θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του με αντίπαλο τα Λειβάδια σε διπλά παιχνίδια στις 7 και 14 Σεπτεμβρίου. Στο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου  στις δυο πρώτες αγωνιστικές θα αγωνιστεί εντός έδρας με Αρμένους και Γαράζο.

Να ενημερώσουμε επίσης ότι ο Αετός απέκτησε την επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook μέσω της οποίας θα μπορεί όποιος γίνει μέλος της να μαθαίνει άμεσα τα νέα της ομάδας αλλά και των Ανωγείων. Για να γίνετε μέλη της ομάδας μας πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.facebook.com/aetosanogion

Μοιραστείτε το

-

-->