Παρέμεινε τελικά στην Ά κατηγορία ο Αετός καθώς τα νέα που έφτασαν από τον Φουρφουρά ήταν ευχάριστα με τις Μαργαρίτες να γνωρίζουν την ήττα εκεί και να είναι η ομάδα που υποβιβάζεται τελικά στην δεύτερη κατηγορία.

Μάλιστα ο Ψηλορείτης που κέρδισε με 4-1 τις Μαργαρίτες κατάκτησε τελικά το πρωτάθλημα καθώς εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Σπηλίου και πήρε τον τίτλο στην ισοβαθμία καθώς ήταν καλύτερος στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η χρονιά  σώθηκε έστω και στο νήμα και πλέον άπαντες θα μπορούν να χαμογελούν απαλλαγμένοι από το άγχος του υποβιβασμού που υπήρχε σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα οι παίχτες θα βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο Ανωγείων ώστε να γίνει ένας απολογισμός με τη διοίκηση και τον προπονητή και να ξεκαθαριστεί ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Η ΑνωΓη συγχαίρει Διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές για την επίτευξη του στόχου αλλά και την ανάδειξη παιδιών από τα Ανώγεια στα γήπεδα, σε μια από τις δυσκολότερες χρονιές της ιστορίας της ομάδας.

Μοιραστείτε το

-

-->