Μεγάλη ευκαιρία ”κλότσησε” σήμερα το απόγευμα ο Αετός για ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς έχασε σωρεία ευκαιριών και ηττήθηκε τελικά από τις Μαργαρίτες στο Ατσιπόπουλο με 3-1.Η ομάδα μας ήταν εμφανώς ανεβασμένη από τις προηγούμενες αγωνιστικές αλλά η ατυχία και η αστοχία στην τελική προσπάθεια της στέρησαν κάτι καλύτερο.

Ο Αετός μπήκε δυνατά και στο 15′ ο Άγγελος Σπαχής δεν σκόραρε σε τετ α τετ.Ευκαιρία είχε και ο Κεφαλογιάννης  με φάουλ στο 17′ όπως και ο Δ.Ξυλούρης με σουτ στο 26′.Οι Μαργαρίτες προηγήθηκαν με γκολ του Γιουλούντα  στο 34′ από το πουθενά ουσιαστικά με σουτ κεραυνό από τα 35 μέτρα.Ο Μ.Σπαχής στο 40′ έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση και στην αμέσως επόμενη φάση ο Γιουλούντας με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 2-0.Ο Αετός δεν παράτησε το παιχνίδι και κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος αλλά ήταν άτυχος.Ο Μπάμπης Κεφαλογιάννης έχασε πέναλτι στο 56′,ενώ ευκαιρία είχε ο ίδιος παίχτης στο 68′ αλλά και ο Σπαχής στο 66′.Τελικά ο Άγγελος Σπαχής με υπέροχο σουτ μείωσε σε 2-1 στο 85′ και έβαλε φωτιά στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 87′ από τον Κεφαλογιάννη και με όλη την ομάδα πλέον μπροστά για το 2-2 οι Μαργαρίτες σε μια αντεπίθεση έκαναν το 3-1 στο 90′ με τον Πρεκατσουνάκη.

Έτσι ο Αετός έπεσε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς με τις Μαργαρίτες να τον προσπερνούν με 7.Επόμενο παιχνίδι επίσης κρίσιμο με τον Αστέρα Ρεθύμνου στα Ανώγεια.

Αλγεινή πάντως εντύπωση προκάλεσε ο Μιχάλης Γιουλούντας ο σκόρερ των 2 τερμάτων που προέβη σε άσεμνες χειρονομίες προς τους παίχτες μας και χτύπησε εν ψυχρώ τον Παπαδομιχελάκη. Επικράτησε γενική σύρραξη που είχε ως αποτέλεσμα την κόκκινη κάρτα και στον παίχτη μας Χαραλαμπάκη. Απαράδεκτος ο Γιουλούντας ο οποίος μάλιστα μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων μας έβρισε και έκανε άσεμνες χειρονομίες ακόμα και στον πρόεδρο του Αετού πάτερ Ανδρέα Κεφαλογιάννη!Κρίμα πραγματικά!Ας τον κρίνουν οι υπεύθυνοι όπως του αρμόζει.

Στα θετικά η επιστροφή του Στέλιου Παπαδομιχελάκη ο οποίος έκοψε τον τένοντα του την πρώτη αγωνιστική και επέστρεψε γερός και δυνατός σε χρόνο ρεκόρ για τέτοιο τραυματισμό,μόλις σε 4 μήνες.Ο Στέλιος θα δώσει πλέον λύσεις στις πολύ κρίσιμες αγωνιστικές που έπονται στο αριστερό άκρο του Αετού.Σιδερένιος Στέλιο και πάντα υγιής ευχόμαστε στον νεαρό ποδοσφαιριστή μας.

Η σύνθεση του Αετού:

Μπροκάκης,Ε.Κεφαλογιάννης,Καλομοίρης,Φ.Ξυλούρης,Χ.Κεφαλογιάννης,Σουλτάτος,Α.Σπαχής,Χαραλαμπάκης,

Δραμουντάνης,Μ.Σπαχής,Δ.Ξυλούρης (80’Παπαδομιχελάκης)

Μοιραστείτε το

-

-->