Το Concertgebouw, ο ναός της κλασικής μουσικής της Ολλανδία με διεθνώς αναγνωρισμένη ορχήστρα

Η Μαρία Σκουλά που ζει στην Ολλανδία με e-mail μας ενημέρωσε για την παρουσία του μεγάλου Ψαραντώνη στο «Ηρώδειο» του Αμστερνταμ. Η πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση θα μεταδοθεί κι από την κρατική τηλεόραση της  Ολλανδίας- Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Η επιστολή της Μαρίας έχει ως εξής:

«Αγαπητή ΑΝΩΓΗ,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την άφιξη του Ψαραντώνη μας στο Άμστερνταμ. Στο Concertgebouw, το ναό της κλασικής μουσικής της Ολλανδία με διεθνώς αναγνωρισμένη ορχήστρα  ο Ψαραντώνης θα σημάνει τη μουσική αρχή του 2013.  Το concertgebouw είναι το δικό μας Ηρώδειο.
Συμμετέχει στο πρωτοχρονιάτικο Ολλανδικό κονσέρτο με ορχήστρας της Nederlands Blazers Ensemble. Το θέμα του κονσέρτου είναι Wagner(Βάγκνερ). Ναι τώρα και Βάγκνερ!!!!!
To κονσέρτο θα ακουστεί ζωντανά από το εθνικό ραδιόφωνο και το βράδυ της πρωτοχρονιάς από τη εθνική τηλεόραση της Ολλανδίας, τη δική μας ΕΡΤ. 
Έχουν πουληθεί όλα τα εισιτήρια. Ο Ψαραντώνης μου έταξε ότι θα μου βρει εισιτήριο!!!!! Νοιώθω πολύ χαρούμενη αλλά και πολύ υπερήφανη. Ελπίζω να μπορέσω να σας στείλω φωτογραφίες. Καλή πρωτοχρονιά και καλή χρονιά για όλο το κόσμο.»

Μαρία Σκουλά

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->