Σπουδαία όσο και αγχωτική νίκη πανηγύρισε την Κυριακή το απόγευμα ο Αετός Ανωγείων, καθώς επικράτησε εντός έδρας της ομάδας των Μαργαριτών με 1-0,προσθέτωντας έτσι τους πρώτους τρεις βαθμούς του στο πρωτάθλημα.

Χρυσός σκόρερ για την ομάδα μας ο Άγγελος Σπαχής με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή μετά από συνεργασία με τον Αλέξη Φασουλά στο 40′.

Πάντως η εμφάνιση της ομάδας ήταν μέτρια και απειλήθηκε πολλές φορές από τους φιλοξενούμενους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που οι Μαργαρίτες στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Φασουλάς πάντως θα μπορούσε σε δυο περιπτώσεις να κάνει το 2-0 και να διώξει το άγχος των τελευταίων λεπτών αλλά αστόχησε τόσο στο 46′ όσο και στο 63′.Καλή ευκαιρία για γκολ είχε και ο Κεφαλογιάννης στο 23′.

Σημασία πάντως έχουν οι βαθμοί και ο Αετός πέτυχε τον στόχο του και επικεντρώνεται τώρα πιο ήρεμα στην προετοιμασία του για τις επόμενες αγωνιστικές.

Η σύνθεση του Αετού σήμερα:

Μπροκάκης, Κεφαλογιάννης, Παρασύρης, Φ.Ξυλούρης (63’Δ.Ξυλούρης),Σουλτάτος,Αλ.Φασουλάς,Γ.Ξυλούρης,(81’Καλομοίρης),Χαραλαμπάκης,Γ.Φασουλάς,Σπαχής,Δραμουντάνης (31’Μεταξάκης).

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->