Το Πανεπιστήμιο των Ορέων, με τον δημιουργό του Καθηγητή κ. Ιωάννη Παλλήκαρη, με την ομάδα εθελοντών του και με συντονιστή τον Καθηγητή Ανατομίας κ. Ιωάννη Σιατίτσα, σε συνεργασία με τον Δήμο Ανωγείων, θα λειτουργήσουν Καφενείο των Ορέων στα Ανώγεια, την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012.

Όπως είναι γνωστό, σκοπός του Πανεπιστημίου των Ορέων, είναι να φέρει τη γνώση κοντά στη κοινωνία και την κοινωνία κοντά στη γνώση, μέσω της ανάπτυξης του διαλόγου και του συγκερασμού της βιωματικής και της επιστημονικής γνώσης. Με τη λειτουργία των Καφενείων των Ορέων, τόσο οι άνθρωποι της επιστήμης, όσο και οι κάτοικοι των ορεινών Ανωγείων, μπορούν να ενθαρρυνθούν μέσα από την εμπράγματη αλληλεπίδραση, η οποία μπορεί να αποτελέσει την γέφυρα για την πραγμάτωση μιας βιωματικής δυναμικής.

Καφενείο των Γυναικών

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Καφενείο των Γυναικών στις 15.30 μ.μ., (στην αίθουσα του ΚΑΠΗ) αφορούν στην καθημερινότητα των γυναικών που ζουν στα ορεινά της Κρήτης και που είναι νέες, μητέρες, ηλικιωμένες και πάντα δυνατές, επιπλέον δημιουργικές, ελεύθερες και αληθινά στηρίγματα του τόπου, γεμάτες ενέργεια, δίνουν πνοή και αγάπη στο τόπο τους.

Καφενείο των Ορέων με τους Άνδρες

Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Καφενείο των Ορέων με τους Άνδρες στις 18:00μ.μ.,( στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου) έχουν σχέση με την κτηνοτροφική και τη γεωργική καλλιέργεια και με την παραγωγή, το πλαστικό χρήμα, τα θέματα υγείας και εκπαίδευσης.

Μοιραστείτε το

-

-->