Mεγάλο παιχνίδι έγινε το Σάββατο στο Γεράνι, όπου τελικά ο Αετός πήρε τον βαθμό που επιζητούσε, με το τελικό 1-1 να χαρακτηρίζεται δίκαιο καθώς και οι δυο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες .Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από τις δυνατές μονομαχίες και το πάθος όλων των ποδοσφαιριστών για την νίκη.

Στο πρώτο 20λεπτο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αλλά ο εντυπωσιακός τερματοφύλακας μας Πατρίκιος Ανδρέου κατέβασε τα ρολά και κράτησε το μηδέν. Ο Αετός στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι και είχε καλές ευκαιρίες στο 20′ και στο 34′ με τον Σπαχή και τον Μαστρογιαννάκη στο 45′.

Στο δεύτερο ο Ποσειδώνας είχε 2 καλές ευκαιρίες στο 61′ και στο 63′ αλλά ο Αετός ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ με αυτογκόλ του Κλαψινού στο 70′,σε μια φάση πάντως που έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Σπαχή και κόκκινη κάρτα στον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Η χαρά της ομάδας μας δεν κράτησε πολύ και στο 83′ ο Αποστολάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ, σε ένα πολύ καλό και ποιοτικό παιχνίδι. Πάντως στις καθυστερήσεις έσπασαν καρδιές καθώς στο 92′ ο Ανδρέου γλίτωσε την ομάδα με εντυπωσιακή επέμβαση σε τετ α τετ του Κλάδου, ενώ ο Αετός στην τελευταία φάση του αγώνα στάθηκε άτυχος καθώς ο Μανόλης Σπαχής ανατράπηκε έξω από την περιοχή λίγο πριν προλάβει να πλασάρει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι δυο ομάδες έφτασαν τους 23 βαθμούς και συνεχίζουν να βαδίζουν χέρι-χέρι στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή με τον Αετό πάντως να έχει παιχνίδι λιγότερο, το ματς με τον Αστέρα Ρεθύμνου που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στα Ανώγεια και που σε περίπτωση νίκης η ομάδα μας θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Ο προπονητής του Αετού Τάκης Μέμμος δήλωσε στην ΑΝΩΓΗ μετά το σημερινό παιχνίδι: ”Ήρθαμε να παίξουμε ένα δύσκολο ματς με αρκετές απουσίες. Ξεκινήσαμε αμυντικά στην αρχή ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, αλλά μετά το 20λεπτο ισορροπήσαμε και χάσαμε 3 καλές ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά παίξαμε σωστά τις αντεπιθέσεις. Στο 70′ ανοίξαμε το σκορ σε μια παράξενη φάση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το μηδέν αλλά από μια στημένη φάση εκεί δηλαδή που έχουμε πρόβλημα φέτος δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στις καθυστερήσεις του αγώνα μπορούσαμε να είχαμε χάσει από μια ευκαιρία του αντιπάλου, αλλά θα μπορούσαμε και να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς για μας ο Σπαχής ανατράπηκε πριν προλάβει να κάνει το γκολ. Τώρα έχουμε δυο συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα μας που αν τα κερδίσουμε θα κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία…”

Η σύνθεση του Αετού:

Ανδρέου,Πασπαράκης,Καλομοίρης,Παρασύρης[71’Κεφαλογιάννης],Φασουλάς,Βισκαδούρος[87’Δ.Ξυλούρης τΕμμ],Μαστρογιαννάκης,Χαραλαμπάκης,Δ.Ξυλούρης τ Απ[51’Μεταξάκης],Σπαχής,Σουλτάτος

Μοιραστείτε το

-

-->