
To ετήσιο συνέδριο της καρδιολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ PULSE and Cardio Electrics 2026 θα διεξαχθεί από 4-8 Ιουνίου στο ξενοδοχείο “Atlantis” στο Ηράκλειο.
Όπως αναφέρει ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Εμμανουήλ Ν. Σημαντηράκης:
“Θα ήταν ξεχωριστή τιμή για τα μέλη της κλινικής μας και για εμένα προσωπικά να παρευρεθείτε στην τελετή έναρξης την Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 8 μ.μ
Στην τελετή έναρξης θα γίνει βράβευση του Λουδοβίκου των Ανωγείων για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γεώργιος Μαργέτης, ερευνητής στο ΙΤΕ, με θέμα την Ανθρωποκεντρική Τεχνητή Νοημοσύνη κσι Ιατρική.”
Να αναφέρουμε ότι για το έργο του Λουδοβίκου των Ανωγείων θα μιλήσουν οι φιλόλογος Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, ο αρχαιολόγος Γιώργος Καλομοίρης, ο δικηγόρος και Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών ΄΄Εργων Νίκος Σκουλάς και ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Ιατρικής Κρήτης, χειρουργός Γιάννης Τσιαούσης.