Ένα μεγάλο παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου το απόγευμα στα Ανώγεια για την Α’ΕΠΣΡ, ανάμεσα στον Αετό Ανωγείων και τον Ερμή Ζωνιανών που βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Αετός θα επιδιώξει την νίκη ώστε να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή απέναντι σε μια ομάδα που μέχρι σήμερα μετράει μόνο νίκες στο Πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο τοπικό ντέρμπι με αρκετές ιδιαιτερότητες που αναμένει με ενδιαφέρον όλος ο φίλαθλος κόσμος.

Αρκετά είναι τα προβλήματα στο στρατόπεδο του Αετού. Απόντες από το ματς θα είναι οι Μαστρογιαννάκης, Δ. Εμμ .Ξυλούρης, Πασπαράκης  ο Γιάννης Βρέντζος και ο Γιάννης Φασουλάς που κατατάχθηκε στον στρατό… Αμφίβολοι μέχρι την τελευταία στιγμή είναι οι Γ.Ξυλούρης, Μεταξάκης και Κωστάκης.

Στον αντίποδα επιστρέφουν οι Πατρίκιος Ανδρέου και Μανόλης Κακουδάκης.

Το ματς που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει αύριο στις 3μμ και θα το διευθύνει ο κ. Τσαγκαράκης με βοηθούς τους Βυζιργιανάκη και Βερτούδο. Θα μεταδοθεί ζωντανά ραδιοφωνικά στο www.hxosfm.gr και την εκπομπή ”Ο Ήχος Στα Γήπεδα”.

Η Διοίκηση του Αετού απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί αύριο στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας χωρίς ακρότητες.Μετά τον αγώνα θα παρατεθεί δείπνο προς την αποστολή του Ερμή Ζωνιανών.

Θυμίζουμε ότι τελευταία φορά που οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι ήταν το 2007 στην Σοχώρα για το Κύπελλο, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 1-1,με γκολ του Καραδάκη για τον Αετό και του Μανιώρου για τον Ερμή.

Ας ελπίσουμε όλοι να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας και των δυο ομάδων, χωρίς να συμβεί το παραμικρό εκτός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου και να επικρατήσει ο καλύτερος.

Γιώργος Μπαγκέρης

Μοιραστείτε το

-

-->