Την ερχόμενη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου θα τελεστεί στον Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι το ετήσιο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της Μαριορας Κεφαλογιάννη, με την οικογένειά της να καλεί συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της. Η τελετή θα γίνει σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ -ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΝΑΣ ΑΙΩΝΑΣ

Του Εμμανουήλ Ιωάννου Κεφαλογιάννη (Χρονομανώλη) και της Ελένης το γένος Κεφαλογιάννη (του Κουντοζάχαρη).

Γεννημένες είκοσι και δέκα χρόνια πριν τον πόλεμο. Εργατικές και δυναμικές, σαν άντρες για την οικογένεια, υπομονετικες και στοργικές, για τα ανίψια σαν Μάνες που οι συνθήκες δεν τις αξίωσαν να γίνουν.

Αγαπημένες μέχρι τέλους μεταξύ τους και αγαπητές από όλους όσοι τις γνώρισαν. Μια ζωή μαζί, μέρα και νύχτα επί 90 χρόνια. Η μία πάντα δίπλα στην άλλη.

Δύο άνθρωποι, μια σκιά. Έφυγαν μαζί όπως μαζί πέρασαν σχεδόν ένα αιώνα. Πρότυπα ανθρωπιάς, αδελφοσύνης και τιμιότητας για όλους μας όπως αναφέρουν στην “Α” τα αδέλφια και τα ανίψια τους.

Στην μνήμη τους ο Μήνας Ανδρεαδάκης και η Χριστίνα Μπασιούρη προσέφεραν στην ΑΝΩΓΗ το ποσό των 100 ευρώ χρήματα που θα διατεθούν για το Εργαστήριο Γνώσης Ιστορίας και Πολιτισμού της ενορίας του Αγίου Γεωργίου. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ας είναι αιώνια η μνήμη τους.

 

 

Μοιραστείτε το

-

-->