Τα “κλειδιά” της ομάδας έδωσε η διοίκηση του Αετού Ανωγείων, στον έμπειρο τεχνικό Ζαχαρία Νοικοκυράκη, μετά την πρόσφατη λύση της συνεργασίας με τον Χάρη Αρμουτάκη.Οι Ανωγειανοί θα πορευθούν πλέον στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ με έναν έμπειρο προπονητή και άριστο γνώστη του ποδοσφαίρου του Ηρακλείου.

Ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης ήταν για χρόνια προπονητής των Ακαδημιών του Ο.Φ.Η ενώ πρόσφατα είχε εργαστεί στην Τριτωνία και την Χερσόνησο. Θα κληθεί να διαχειριστεί το καλό έμψυχο δυναμικό του Αετού και την βαθμολογική του θέση που δε λέει την αλήθεια σε σχέση με τις εμφανίσεις της ομάδας, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει το σοβαρό μειονέκτημα του να αγωνίζεται η ομάδα όλη τη χρονιά εκτός έδρας λόγω των εργασιών που γίνονται στο Δημοτικό στάδιο Ανωγείων. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Η πρόσληψη του νέου προπονητή ανακοινώθηκε λίγες ώρες μετά την ήττα του Αετού από την Γαρίπα για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Γαρίπα κέρδισε με 1-2 τον τυπικά γηπεδούχο Αετό στο Γάζι, Η Γαρίπα εκμεταλλεύθηκε ένα δυνατό πεντάλεπτο από το 25′ έως το 30′ όπου πέτυχε δυο γκολ με Σεραφειμίδη και Καστρινάκη. Ο καλύτερος σε όλη τη συνέχεια Αετός, κατάφερε μόνο να μειώσει στο 33′ με τον Κολιοραδάκη και παρά το γεγονός ότι πίεσε και έχασε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η Γαρίπα αγωνίστηκε με δέκα παίχτες στο τελευταίο τέταρτο λόγω αποβολής του Κασαπάκη.

H ομάδα μας μετά από οκτώ αγωνιστικές έμεινε στους 10 βαθμούς και την 7η θέση, ενώ η Γαρίπα “σκαρφάλωσε” στην πέμπτη θέση με 12 βαθμούς.

Για τον Αετό αγωνίστηκαν οι Ανταλουδάκης, Ζωνάκης, Γιώργος Κονιός, Κυριακάκης, Άγγελος Σπαχής, Αγγελής Δρίτσας, Κολιοραδάκης, Κρητικός, Κωνσταντακάκης και Κανταρτζής, ενώ ως αλλαγές μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι Μάριος και Ζαχαρίας Κλάδος, Οικονομάκης, Άγγελος Κεφαλογιάννης και Κωνσταντινίδης. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή εκτέλεσε για τελευταία φορά ο Κώστα Οικονομάκης.

 

Μοιραστείτε το

-

-->