Τα Κανάρια θα αντιμετωπίσει ο Αετός στη δεύτερη αγωνιστική της Α2 ΕΠΣΗ, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Αγία Βαρβάρα που συνοδεύτηκε όμως με μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Αετό Ανωγείων. Η αναμέτρηση θα είναι ξανά πρωινή, στο γήπεδο του Μαρτινέγκο στο Ηράκλειο,  αύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11 π.μ.

Με τα Κανάρια να προέρχονται επίσης από ήττα στην πρεμιέρα στις Ασίτες, αναμένεται ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δυο ομάδες να αναζητούν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα στον δεύτερο όμιλο της κατηγορίας.

Ο Αετός προσπαθεί να προσαρμοστεί σε ένα πρωτάθλημα που ουσιαστικά θα αγωνίζεται κάθε εβδομάδα εκτός έδρας, καθώς έχει δηλώσει ως έδρα το γήπεδο του Αλμυρού στο Γάζι, λόγω των έργων που γίνονται στο Δημοτικό στάδιο. Η διοίκηση πάντως με την προεδρία του Γιάννη Σαλούστρου δείχνει να ξεπερνάει τα εμπόδια, έχει ενισχύσει σημαντικά την ομάδα και βρίσκεται σε άριστη συνεργασία με σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τον προπονητή Χάρη Αρμουτάκη, σημάδια που δείχνουν ότι θα είναι μια θετική χρονιά και με ένα σύνολο άκρως ανταγωνιστικό.

 

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

 

Κανάρια-Αετός Ανωγείων

Ασίτες-Ασήμι

Κεραυνός-Γαρίπα

Αγία Βαρβάρα-Παλιανή

Άγιος Δημήτριος-Δειλινά

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->