Το μήνυμα του Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη,  για την απώλεια του Νίκου Σκουλά τ. Υπουργού αναφέρει τα παρακάτω:

“Έφυγε σήμερα από την ζωή ένας διακεκριμένος πολίτης, ένας ευπατρίδης της πολιτικής και κοινωνικής ζωής, ένας γνήσιος Ανωγειανός , ο Νικόλαος Σκουλάς του Φρουδά. Γαλουχήθηκε με τις οικογενειακές, πολιτικές και πολιτιστικές παραδόσεις του τόπου του.

Διαμόρφωσε με τα επιστημονικά του εφόδια μια προσωπικότητα με προσήλωση στις δημοκρατικές αξίες και την εξυπηρέτηση του κοινωνικού συμφέροντος με ήθος και αξιοπρέπεια. Από όποιο πόστο και αν υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον, με την καθαρότητα της σκέψης  και των στόχων του και την αποτελεσματικότητα του, ενέπνευσε εμπιστοσύνη και άφησε ωφέλιμο και αναγνωρίσιμο έργο. Υπερασπιζόταν πάντα με θάρρος και ευγένεια τις απόψεις του και ενέπνεε σεβασμό. Με τις ιδέες, το πολυσχιδές έργο του, το ήθος και την εν γένει πολιτεία του τίμησε την Κρήτη, τα Ανώγεια και την οικογένειά του.

Η προβολή της Ανωγειανής του καταγωγής υπήρξε παροιμιώδης. Τα Ανώγεια τον ευχαριστούν για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη τους.

Ήταν άξιος της γενιάς του, της οικογένειάς του και του τόπου του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και είμαι βέβαιος πως ο βίος και το έργο του θα είναι βάλσαμο παρηγοριάς τους”.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->