Την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, με τη συμπλήρωση σαράντα ημερών, από το θάνατο της Ριρίκας Σκουλά, το γένος Δραμουντάνη, θα τελεστεί μνημόσυνο στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο, με την οικογένεια της να καλεί συγγενείς και φίλους να ανάψουν ένα κερί στη μνήμη της. Η τελετή θα γίνει σύμφωνα με όλα τα μέτρα προστασίας. Θα προσφερθεί καφές μετά το πέρας της στην αίθουσα “IBIS”

Η εκλιπούσα, χήρα Γεωργίου Σκουλά και μητέρα του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Σκουλά, “έφυγε” από τη ζωή στα 91 της χρόνια, στις 28 Δεκεμβρίου 2022.

Την Ριρίκα Σκουλά, του Στεφανογιάννη, αποχαιρέτησε με τον επικήδειο του ο ερευνητής Γεώργιος Καλογεράκης. Θυμηθείτε εδώ ολόκληρο τον επικήδειο λόγο του: https://www.anogi.gr/?p=39848

Στην μνήμη της, τα παιδιά της Γιάννης και Κάλλια προσέφεραν από 100 ευρώ στις εκκλησίες των Ανωγείων (Αγίου Ιωάννη, Αγίου Γεωργίου, Παναγίας, Αγίου Δημητρίου). Επίσης προσέφεραν το ποσό των 100 ευρώ στην ΑΝΩΓΗ και το Εργαστήρι Γνώσης, Ιστορίας και Πολιτισμού της ενορίας του Αγίου Γεωργίου. Τους ευχαριστούμε θερμά.

Ας είναι αιωνία η μνήμη της.

Μοιραστείτε το

-

-->