Πέντε κούτες γεμάτες με γνώση, βιβλία, σχολικά βοηθήματα και συγγράμματα, έφτασαν πριν λίγες μέρες στο Δήμο Ανωγείων, σε μια προσφορά των εκδόσεων “Σαββάλας” προς την δημοτική μας βιβλιοθήκη. Πρόκειται για μια αξιέπαινη κίνηση, που έγινε με τη διαμεσολάβηση του συγχωριανού μας και  διευθυντή εκδόσεων του εκδοτικού οίκου “Σαββάλας”, Νίκου Μιχαήλ Δραμουντάνη (Νικολαριά) που εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει στη μαθητική κοινότητα των Ανωγείων με παρόμοιες δωρεές σε υλικό και βιβλία.

Μετά από συνεννόηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Μιχάλη Δραμουντάνη, με τις διευθύντριες των σχολικών μας δομών, της κας Έφης Χατζάκη του Δημοτικού, της κας Δήμητρας Στασινού του Γυμνασίου και της κας Μαίρης Μπαγκέρη του Λυκείου, τα βιβλία παραχωρήθηκαν στα σχολεία μας για να χρησιμοποιηθούν από εκπαιδευτικούς και μαθητές για την τρέχουσα σχολική χρονιά όπως και τις επόμενες και ήδη έχουν “λύσει” αρκετά τα χέρια εκπαιδευτικών και μαθητών καθώς πρόκειται για εκδόσεις και βοηθήματα που έχει ανάγκη κάθε σχολική κοινότητα.

Στο ευχαριστήριο του, ο Δήμος Ανωγείων, μέσω του προέδρου του Δ.Σ Μιχάλη Δραμουντάνη, τονίζει τα εξής:

“Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε για την αξιέπαινη προσφορά τους προς τον Δήμο μας και τη  δημοτική μας βιβλιοθήκη, τις εκδόσεις “ΣΑΒΑΛΛΑΣ”, τους εκδότες-ιδιοκτήτες, Άγγελο και Σπυρίδων Σαββάλα, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον συγχωριανό μας, διευθυντή εκδόσεων Νίκο Μιχαήλ Δραμουντάνη, για την πολύτιμη και διαχρονική προσφορά του και τη διαμεσολάβηση του προκειμένου να γίνει πράξη αυτή η δωρεά.

Τα βιβλία, τα συγγράμματα και τα σχολικά βοηθήματα, που ήρθαν στη δημοτική μας βιβλιοθήκη, έπειτα από συνεννόηση με τις τρεις διευθύντριες των σχολικών μονάδων του δήμου μας, σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των συλλόγων διδασκόντων, παραχωρήθηκαν στα σχολεία μας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τόσο από τους εκπαιδευτικούς όσο και από τους μαθητές κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Είναι μια πολύτιμη προσφορά που σκοπό έχει να βοηθήσει και να εμπλουτίσει τη γνώση και τη μάθηση των παιδιών του τόπου μας.” καταλήγει.

Αξίζουν συγχαρητήρια τόσο στο Νίκο Μιχαήλ Δραμουντάνη για τη  διαχρονική προσφορά του προς τον τόπο μας, ένα φωτεινό παράδειγμα για κάθε Ανωγειανό που ζει μακριά από τα Ανώγεια αλλά προσφέρει από το δικό του μετερίζι και με τις δυνάμεις που μπορεί ο καθένας να έχει. Θερμά συγχαρητήρια και στις διευθύντριες των σχολικών μας μονάδων και στον Δήμο για την αγαστή συνεργασία τους, με κοινή θέληση για μια ομαλή σχολική χρονιά και την προσφορά των καλύτερων συνθηκών μάθησης για τους μαθητές μας.

 

Μοιραστείτε το:
  • Print
  • PDF
  • Twitter
  • Facebook

-

-->