Με ένα μέσο όρο περίπου 100 παιδιών κάθε χρόνο, οι Ακαδημίες του Αετού Ανωγείων αποτελούν ένα υγιές κομμάτι της κοινωνίας μας, αλλά και μια σημαντική διέξοδο της νεολαίας σε ένα ορεινό τόπο όπως τον δικό μας. Για άλλη μια χρονιά, η διοίκηση του Αετού, μετά τη μετακόμιση της στο Ηράκλειο πριν τέσσερα χρόνια, θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στις Ακαδημίες, ώστε να μεταδώσει στα παιδιά του τόπου αθλητική παιδεία, πολιτισμό και αθλητισμό, δημιουργώντας παράλληλα και τους αυριανούς πρωταγωνιστές των γηπέδων της ΕΠΣΗ!

Άλλωστε φέτος ο Αετός που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ θα βασιστεί πολύ σε παιδιά των Ακαδημιών, με ένα νεανικό σύνολο που περιλαμβάνει επίσης και 5 ασυνόδευτους ανήλικους που ζουν στα Ανώγεια στη Μαθητική Εστία και προπονούνται εδώ και καιρό με την ομάδα.

Οι εγγραφές θα αρχίσουν στις 3 Οκτωβρίου, με σημαντικές οικονομικές προσφορές για παιδιά που ανήκουν στην ίδια οικογένεια, ενώ θα παρέχεται και πλήρης αθλητικός εξοπλισμός στα παιδιά με μικρό οικονομικό αντίτιμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αετού:

“Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τη σεζόν 2022-2023 για την ακαδημία του Αετού Ανωγείων θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

 Το κόστος είναι:

 

1 παιδί – 20€/ μήνα

2 παιδιά – 30€/μήνα

Το τρίτο παιδί δωρεάν

Ο ρουχισμός στοιχίζει 30€ και συμπεριλαμβάνει πλήρες σετ εμφανίσεων, παντελονάκι, φανέλα, κάλτσες, φόρμα. 

Για εγγραφές – πληροφορίες στο γραφείο του Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων κάθε Δευτέρα και Παρασκευή από 18:00 – 20:00

Υπεύθυνοι ακαδημίας  Νταγιαντάς Μύρων και Ξυλούρης Μανώλης (Μπάγιας)

 Υπεύθυνοι προπονητές: Παναγιωτάκης Γιώργος,  Κονιός Γιώργος και Ανταλουδάκης Γιώργος.

Οι κηδεμόνες θα πρέπει να προσκομίσουν:

 

  1. Πιστοποιητικό Γεννήσεως με φωτογραφία του παιδιού πάνω σε αυτό και επικυρωμένο από δημόσια υπηρεσία ή Κ.Ε.Π.
  2. Ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο(Καρδιογράφημα &Triplex) που να επιτρέπει στο παιδί να λάβει μέρος στις προπονήσεις. Επίσης φωτοτυπία την Κάρτα Υγείας από το σχολείο.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Ημέρες και ώρες μαθημάτων θα καθοριστούν σε συνεννόηση με τους γονείς και για τον συνδυασμό εξωσχολικών δραστηριοτήτων με τις προπονήσεις.
  2. Οι μαθητές της Ακαδημίας υποχρεούνται να προσέρχονται στις προπονήσεις και τους επίσημους αγώνες με τη στολή της ακαδημίας.
  3. Η Ακαδημία διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει τις προπονήσεις του κάθε αθλητή εάν δεν προσκομιστούν έγκαιρα από τον γονέα τα απαιτούμενα έγγραφα και ιατρικές εξετάσεις και η καταβολή της μηνιαίας συνδρομής έως 15 ημέρες από την συμπλήρωση του επόμενου μήνα.
  4. Κατά την διάρκεια των προπονήσεων δεν επιτρέπεται η παραμονή των γονέων και συνοδών εντός του γηπέδου ή σε χώρους που εμποδίζεται η ομαλή διεξαγωγή των προπονήσεων και αγώνων.
  5. Η συμμετοχή των μαθητών της Ακαδημίας σε αγώνες και τουρνουά ανήκει αποκλειστικά στην διακριτική ευχέρεια των προπονητών. 

 

Μοιραστείτε το

-

-->