Με τη δεύτερη διάκριση πανελλαδικά, ανάμεσα σε υποψηφιότητες από όλη την Ελλάδα, αναδείχθηκε ο Δήμος Ανωγείων, κατά την απονομή των «Best City Awards 2022», συγκεντρώνοντας τη δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «Έργα Χώρων Αναψυχής».

Ο χώρος αναψυχής που αναδείχθηκε και βραβεύτηκε είναι «Ο Τόπος του Βοσκού» παίρνοντας το βραβείο «Best City Awards – Silver 2022”.

Τα ετήσια βραβεία «Best City Awards», απονέμονται από την εταιρία Boussias Communications, υπό την Αιγίδα της ΚΕΔΕ και της Περιφέρειας Αττικής και επιβραβεύουν την Καινοτομία & την Ποιότητα Ζωής στις Ελληνικές Πόλεις. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων σε κάθε κατηγορία, πραγματοποιήθηκε μέσω του on-line συστήματος αξιολόγησης, από τα 28 μέλη της Κριτικής Επιτροπής και τα βραβεία προέκυψαν από τον μέσο όρο βαθμολογίας που συγκέντρωσε η κάθε υποψηφιότητα.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαρτίου 2022, στη Θεατρική Σκηνή | Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης επιβραβεύτηκαν οι νικητές, σε μια ολοζώντανη covid free Τελετή Απονομής με τη συμμετοχή των νικητών, των μελών της Κριτικής Επιτροπής, εκπροσώπων Δημοσίου και επιχειρήσεων, καθώς  και δημοσιογράφων.

Δήλωση Δημάρχου

«Η συγκεκριμένη διάκριση, δεύτερο βραβείο στην κατηγορία «Έργα Χώρων Αναψυχής» για τον Τόπο του Βοσκού,  αποτελεί ένα ακόμα λιθαράκι στην προσπάθεια του Δήμου Ανωγείων για τη δημιουργία χώρων που με τη λειτουργία τους, συνδυάζοντας την πολιτιστική κληρονομιά με το φυσικό περιβάλλον, αναδεικνύουν και προβάλλουν πολλά από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει τούτος ο τόπος.

Είναι μεγάλη η χαρά για μας που μια τέτοια προσπάθεια επιβραβεύεται και ευχαριστώ όλους όσους συμμετείχαν, πίστεψαν και προσπάθησαν για την ανάδειξή της».

 

 

 

Μοιραστείτε το

-

-->